HVA ER SMINKE

Kjør meg to timer ut i skævven, gi meg et blekkstille vann å se på – så glemmer jeg alt om å se mennesklig ut. Floker i hår og ansikt uten sminke: det er jo livet!

I dag plaskregnet det da jeg stod opp, så jeg stod egentlig bare og trippet for å kunne løpe ut. Jeg liker å løpe i regn, men da snakker vi duskregn. Ikke regn som i at noen står på skyene og tisser meg i håret. Men jeg fikk da løpt meg en tur til slutt. Veldig deilig start på dagen 🙂

Hva syns dere om mormor sin innsats som bloggfotograf, da? Haha, når mamma tar bilder av meg, får hun ofte huden full av kjeft. Hun får skylden for dobbelthaker, lukkede øyne, dårlige vinkler, rotete bilder og lys. Hvis jeg ser ut som det lille tjukke mennesket jeg egentlig er, er det kun hennes skyld. Man skal jo ikke se liten og tjukk ut på blogg. Men! Det er vanskeligere å kjefte på mormoren sin, man kan jo nesten ikke gjøre det… Dessuten har hun gjort en ålreit innsats hittil.

Håper alle har en fin dag, her er det nok en gang duket for vafler i solskinnet ♥

9 kommentarer
  1. Hei! Har du noen tips til gode sports-bher? Jeg har prøvd mange, men finner ingen jeg blir helt fornøyd med, så er alltid på jakt etter å teste ut nye! Fortsatt god sommer!

  2. Kos dere på hytta 🙂 Du er så pen, Ida. Du må slutte å tro at du trenger sminke, og du har jo vippeextensions!

  3. Hei! Du skrev i ett innlegg at du handlet sune ting i sverige, kan du lage en oversikt over hva du handler?

  4. Sonja: hmm, tror jeg skrev at jeg skulle innom Helsekost. Der kjøper jeg blant annet Spirulina kapsler 🙂

  5. Astrid: hei! 🙂 da regner jeg med at du har prøvd alle av de mest kjente. Hva med å prøve en fra Stay In Place eller Kari Traa? Begge selges i sportsbutikker, jeg syns de er veldig bra. Men selv er jeg fornøyd med Rönisch også. God sommer til deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg