GUACAMOLE JALAPENO

God morgen fra Norsjø!

Du vet når du er så lur at du legger deg tidlig og skal se på et par episoder av en serie, men så blir du liggende til langt ut på natt så det å legge seg tidlig var egentlig forgjeves…. Men, det er jo ferie så!

Nå skal jeg ut og jogge meg en tur igjen, før jeg hiver meg over teoriboka. Men først vil jeg bare tipse dere om årets sommersang, som er laget av min kjekke venn Anders Nilsen. Jeg ler meg i hjel – kan virke som om Pitbull har vært til inspirasjon her, hahaha 🙂

Falt den i smak? 🙂 Skal definitivt spilles på neste vors.

5 kommentarer
  1. Etter å ha brukt 1 år på å lese igjennom teoriboka og 1 mnd på teoritentamen.no uten å få en eneste bestått prøve(mellom 8 og 15 feil, woops) fant jeg ut at jeg dreit i hele greiene og gikk for å ta teorien. Bestått på første forsøk med 7 feil (2 som ble feil da jeg gikk gjennom på slutten fordi jeg følte meg teit som bare brukte 9 minutter – jeg var den siste som kom og den første som gikk.)

   Teori prøven er faktisk ganske lett, mye lettere enn de på nettet hvertfall!

  2. Hey, denne var fet! 🙂 Ikke den mest avanserte og dype sangteksten, men fet video og kule rytmer… hils dine gode venn og si at han må fortsette med å lage musikk som dette!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg