TELEMARKEN

I dag bestemte vi oss for å dra på utflukt, og det ble en fantastisk fin tur. Vi tok turen med en båt som heter Telemarken, og kjørte fra Gvarv til Lunde. Det mest spennende med turen var jo disse berømte slusene, og jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til dem.

Men det var overhodet ikke så Titanic som jeg trodde, haha. Merket jo så vidt at båten ble hevet! Men fint var det. Kjenner at ettersom årene går, setter jeg mer og mer pris på den norske naturen. Den gir meg noe. .

Båtturen tok ca 3 timer, men man kan jo sitte på lengre hvis man vil. Da vi var framme, tok vi bussen hjem igjen. Nå kjenner jeg at jeg er helt daff etter all den friske luften, haha.

Her er noen bilder fra den fine turen 🙂

Flotteste mormora som finnes ♥

I kveld er det Sankthansaften, så jeg håper at jeg kanskje får sett et bål! Det var bål her i helgen, men det gikk jeg dessverre glipp av da jeg lå inne og snorket til Breaking Bad på Macen…..

24 kommentarer
  1. Jeg bor i Telemark. Men har aldri tatt den båten da. Haha. Kanskje jeg burde gjøre det i sommer 😛 Ha en fin kveld 🙂

  2. Ida! Spørsmål! Og dette er viktig; hvor i all verden ble den “NYC for nybegynnere” innlegget av? Skal reise dit i sommer og hadde bokmerka den og vært flink, og nå er hele greia borte?! WHAT? :((((((((( hjelp 🙁

  3. Moro at du er på besøk i Telemark, Ida 🙂 jeg bor nemlig bare en halvtime unna der du er på campingtur nå! Hva synes du om Telemark så langt? 🙂

  4. Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂

   Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

  5. Hei Ida! Acne-skjerfene har jo en tendens til å nuppe litt. Hvordan har skjerfene dine fra Buyhelse holdt seg?

  6. Hei, jeg vet at dette er kanskje litt privat spørsmål, va er din erfaring med ppiller? Har du fått mange bivirkninger?

  7. Karoline: hei 🙂 jeg går på Cerazette og har kun positive ting å si om dem. Men rådfør deg med legen din, så finner dere sikkert fram til noe som passer deg!

  8. Det kan jeg tenke meg! Den har den innvirkningen på oss som bor her også!! Tru meg 😉 kos deg videre! Og ha en riktig god sommer 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg