JUST ANOTHER SATURDAY

Hei, alle fine ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt.  I dag har jeg gått i byen med mamma og pappa, og shoppet ny bukse og taklampe til soverommet mitt. Sistnevnte er en sånn ting jeg aaaldri får somlet meg til. Men nå er den på plass, så jeg gleder meg til et soverom hvor jeg ikke må myse for å finne ting på kveldstid. 

Tror ikke resten av helgen byr på så mye spennende heller, jeg har mest lyst til å slappe av før den hektiske uken som kommer. Hektisk og hektisk… Jeg skal i hvertfall farte mye! Og snakker om farting. I går øvelseskjørte jeg hele tre ganger! Korte turer, men jeg kjørte i hvertfall. Og takk og lov, jeg har sluttet å kaldsvette når jeg setter meg inn i bilen. Det blir mer og mer greit for hver gang. Jeg kjenner litt på at jeg er redd for å være i veien for vanlige bilister, men får vel bare tenke at alle har vært der en gang…

Nå skal jeg snart til mamma og pappa på middag 🙂

18 kommentarer
  1. Så bra at det går bedre! Jeg har egentlig samme problem. Jeg har ikke tatt lappen enda, og det jeg er redd for er egentlig andre bilister. Jeg har jo kontroll på hva jeg selv gjør, men overhode ikke på hva andre gjør, haha. Kos deg masse med helg og sommerferie!

  2. Jeg har aldri kjørt bil på vei, og synes det virker dritskummelt 🙁 Kommer aldri til å få lappen..

  3. Celine: joda! 🙂 jeg tenkte det samme, og allerede etter et par turer føler jeg meg mye tryggere!

  4. Åh, den ekle følelsen av å være “i veien for” andre bilister husker jeg så innmari godt. Nå, etter å hatt lappen i snart 4/5 år (husker ikke hvor lenge, LOL), så er alle bilister i veien for meg. Haha, tidenes mest utålmodige sjåfør – that’s me!

  5. Første gang jeg øvekjørte bremset jeg ikke for en fotgjener.. Kjørelæreren min klikka og jeg satt meg ikke bak rattet på over et halvt år. I oktober har jeg hatt lappen i to år og nå eeelsker jeg å kjøre bil, og det er jeg sikker på at du også kommer til å gjøre med tiden 🙂 Lykke til!

  6. Victoria: uff, det hørtes ikke ut som noen morsom opplevelse :/ Men så bra at det gikk bra til slutt 😀 Takk for det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg