SNUSER PÅ HØSTEN

Det er dritfint vær, men jeg kjenner behovet for skjerf rundt halsen og en skinnjakke som varmer litt. Det er vel da det begynner å bli høst? Jeg elsker høsten. Det er som regel da jeg er mest lykkelig, reiser mest, tenker best – og det er da jeg har bursdag.

Det eneste som er kjipt med at det blir høst, er den perioden hvor man ikke helt får med seg at det blir kaldere, så man går lettkledd og våkner opp med tett hode og gråstein i halsen. Det skjedde med meg i dag! Men jeg noen bælmer alger og tar C-vitamin overdoser resten av dagen, så skal det nok gå over til i morgen. Kan ikke huske sist jeg var ordentlig syk, må ha vært da jeg var i Brasil i mars. Etter at jeg begynte med alger har jeg merket enorm forskjell på sykdomsfronten. Som nevnt tidligere: placebo? Kanskje. Men så lenge det funker kan jeg ikke be om mer.

Og slik ser jeg da ut i dag, for spesielt interesserte.

Skinnjakke: Second Female Veske: Alexander Wang Kjole: H&M Sko: Nike Free

Tusen takk til leseren som anbefalte meg å kjøpe Nike Free som hverdagssko, forresten. Tror aldri jeg kommer til å gidde å gå med noe annet igjen, haha ♥

16 kommentarer
  1. Så fin du er 🙂 bra du ikke er så mye syk da, er heller ikke det men ikke i form

   Nå:/ håper du får en fin helg 🙂

  2. Lookin’ good! Som alltid! Nike free er amazing. Men det er også New Balance mod.410 også 🙂 Hvis du vil ha litt å bytte på liksom. God helg!

  3. Så fin du var, spesielt det øverste bildet var flott av deg 🙂 Naturlig-bloggere, ikke poute-bloggete, selv om du fikser begge bra;)

  4. Sov med skjerf! Det gjør underverker for immunforsvaret når man er syk. På onsdag våknet jeg på samme måte, med vondt i halsen og tett hode. Torsdag var jeg sengeliggende, og i dag er jeg frisk! 😀 Jeg sov med tørkle rundt halsen og en tynn genser. Om natten merker man ikke om man er et par grader kaldere enn hva immunforsvaret trives best i.

  5. For noen flotte bilder av deg! Forresten gøy å se at Nike Free tipset falt i god jord! 🙂 Ha en riktig fin søndag! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg