BUSER OG PANNEKAKER

Jeg er sikker på at det var karma som sørget for at jeg kun hadde to forelesninger denne uken. Jeg er skikkelig fornøyd med å ha vært på begge, selv om jeg har følt meg døden nær til tider. Men nå skal det jo ikke så mye mer enn et par buser til for å velte meg av lasset, og få meg til å tro at jeg har ebola. Så alt er relativt.

Fortsatt syk, men jeg har bestemt meg for at hvis jeg fremdeles er syk i morgen, så skal jeg være frisk. To do-listen er alt for lang til å ligge her og se på Idol og få servert pannekaker av pappa. Visste dere at dansker bruker øl i pannekakerøren? Nam!

La oss feire denne fine dagen med en cover av en sang alle likte før men som alle er skikkelig lei av. Så fin ♥

12 kommentarer
  1. Da bør du også høre hennes cover av “Crazy in love”. Nydelig! Elsker bloggen din forresten Ida! Absolutt favoritten 🙂

  2. Marie: tror dessverre ikke han har noen oppskrift, i hvertfall ikke mål på ting… Han bare slenger det oppi, haha. Men altså, er nok bare å helle litt øl oppi en helt vanlig pannekakerøre 😀

  3. Kjenner meg igjen i det du skrev om KØ på mh for noen dager siden….. Herrreeegud, det er jo så trangt, klamt og varmt!! Kjenner dårlig morgenånde hver gang jeg skal inn eller ut av klasserom, eller gud forby om jeg skulle stille meg i kantinekøen. Hvordan går det å pendle frem og tilbake mellom Tønsberg egentlig? Jeg stresser for å komme meg i tide på skolen, og jeg bor i Bogstadveien…. hehe xoxo

  4. Caroline: hehe, vi får satse på at det gir seg snart! 😀 Når det blir kaldere, og folk prioriterer å ligge under varm dyne framfor å dra på forelesning. Inntil videre går det kjempebra å pendle, men vi får seeee. Gruer meg til det ikke går bra lengre, hehe.

  5. Ja satser på det, flere på 2.året sier at det pleier å bli mye mindre folk om bare noen uker! Du har ikke lyst til å gjøre noe en dag, etter skolen? Kjenner ikke såå mange i Oslo, hadde vært gøy å finne på noe med en som kjenner byen litt bedre enn meg, klarer såvidt å finne frem til trikkestoppet jeg skal på hver morgen. (Neida – er ikke så ille) Hvis ikke du syntes det er sykt stalker da, det tror jeg nemlig at jeg hadde tenkt – en vilt fremmed som spør om å finne på noe. Lol hehe :)))

  6. Caroline: kan si i fra hvis vi (faddergruppen/noen i klassen) skal gjøre noe en dag etter skolen 🙂 For det meste sprinter jeg for å rekke toget som går 9 minutter etter at forelesningen er ferdig, orker jo ikke Oslo! Haha. Men legg meg til på Face da, så sier jeg i fra!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg