VERDENS VERSTE VERT

Jeg har kjøpt ny veske, først og fremst til skolebruk. Var ikke den fin? Den er fra Decadent, og fargen heter Bone 🙂


Jeg ligger fortsatt i sengen, jeg. Har vært våken en stund, har bare ikke lyst til å stå opp. Utrolig deilig med lørdag, og for en gangs skyld er jeg alene hjemme i min egen leilighet! Det er koselig at mamma og pappa bor her til tider, men det er ganske trangt på litt over 40 kvadratmeter.

Her om dagen klikket jeg fordi pappa hadde på seg rød t-skjorte, jeg har jo sagt at jeg ikke liker rødt interiør. Forrige uke tvang jeg dem til å bytte til hvitt sengetøy fordi jeg ikke orket å se på det gusjegrønne sengetøyet deres. Sååå, kanskje de skjønte at jeg trengte litt space, for de har i hvertfall dratt på helgetur. Haha. De skal bo hos meg til midten av oktober, for da er deres nye hjem ferdig bygget. Blir spennende å se når neste utbrudd kommer, men jeg tipper det kommer til å ha sammenheng med hvor fullt det er i kjøleskap og kjøkkenskap. Dessuten er jeg drit lei at det ligger klokkebrosjyrer rundt omkring. Verdens dårligste vert ♥

I kveld får jeg besøk av MK, vi skal lage mat og se Skal Vi Danse. Jeg heier på både Linnéa og Caroline, gleder meg så utrolig mye til å se dem danse. Flere som skal se på?

26 kommentarer
  1. Fin veske 🙂

   Har du 2 soverom på dine 40 kvm da? 🙂

   Skjønner deg forresten veldig godt! Jeg hadde garantert hatt utbrudd flere ganger i uken om det var meg 😉 for meg holder det å ha besøk på min hybel (ca 30 kvm) en helg, så hvordan du klarer det så lenge er uvisst ( og imponerende! :D)

  2. Liker å lese blogger, men når bloggerne skal være med på Skal vi danse, så er det ingen tvil om at det er slutt på kjendiser.

  3. Haha, skjønner deg godt! Selv bruker mamma å kræsje hos meg ei helg her og der og det er i grunnen nok kjenner jeg. Hun har en tendens til å flytte rundt på alt, og DET går ikke 😉

   Og så snorker hun verre en en elefant da, og det går jo heller ikke 😀

  4. Å så fin veske 😀 den vil jeg ha altså 🙂 hehe neida, men håper du får en fin dag og en fin helg ida 🙂

  5. Heidi-Marlen: tusen takk 🙂 den er kjøpt på Neoz i Tønsberg, men de måtte bestille fargen da de ikke hadde den inne.

  6. Får ikke sett når det sendes på direkten, så må se på Sumo senere i kveld 🙂 Heier på både Linnéa og Caroline, så får vel stemme, selvom jeg ikke ser på.

  7. Imponerande at du held ut med foreldra dine så lenge, eg veit ikkje om eg hadde klart det. Du er uansett utrulig snill! Eg heiar på Line Verndal og Linnea, blir veldig spennande å sjå! 🙂

  8. Hehe, en hel familie på 40 kvadrat kan nok by på utfordringer!! Hehe… Elsker vesken forresten! Er det plass til en 13″ mac i den?

  9. Fin veske, og kult at det er et dansk merke! Jeg hadde fått alvorlige rygg- og skulderproblemer om jeg skulle brukt en veske til skolen.

   Kjøpte meg ny sekk til siste året på bachelorgraden i molekylærbiologi. Pensumbøkene mine veier minst et tonn hver :/

  10. Flott veske,men nydelig den mønstrete puta du har i senga og i gyngestolen.Kan jeg spør hvor de er kjøpt og hva de koster…

  11. Anonym: hmm, ikke sikker på hvilken du mener at jeg har i senga? Hvis det er sengetøyet du tenker på, så er det fra Missoni og koster ca 3700,-. Puten i gyngestolen er også fra Missoni og koster ca 1700,-. Begge deler er kjøpt hos Milla Boutique på Aker Brygge 🙂

  12. Er det den “største” størrelsen? trodde den var dyrere enn det du ga for den 🙂 har lenge tenkt på den selv, men er redd den rommer for lite? evt blir for tung?

  13. aaa: ja, det er den største. Har sett at noen butikker selger den til 4200, så tror bare det varierer veldig. Det er nok ikke verdens mest praktiske veske, dessverre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg