PLACEBO-EFFEKT OG IPHONE-SPØKELSET

Vet dere hva jeg mistenker? At det er NRK sin skyld at jeg er syk. Jeg hadde ikke vært syk på over et år, og jeg var ganske sikker på at jeg hadde den gigantiske algesamlingen min å takke for det. Etter at de nærmest gjorde narr av supermat i et teit program som heter Folkeopplysningen, har jeg vært syk store deler av tiden… SÅ, gjorde programmet at jeg mistet troen på algene, noe som igjen førte til at Placebo-effekten jeg fikk av dem (altså å alltid være frisk og rask) forsvant? HAHA, neida. Men samtidig…. Joda.

Her er det fremdeles tøfler, te og antibiotika som står på menyen, jeg vrir meg i min framtidige grav over å ikke være på forelesning i dag heller. Men sånn er livet, etter denne uken skrur jeg på superstudenten i meg igjen. Men det er nesten ingen nytte i å stresse når man er syk, for da blir man aldri frisk. Men ååååå, så frustrerende. I går gråt jeg fordi jeg ikke har tid eller lyst til å ligge under et teppe og lage surklelyder med nesa. Jeg har jo SÅ mye annet jeg heller har lyst til å gjøre.

Forresten… Da jeg våknet i dag, spilte iPhonen min en eller annen U2-sang, jeg skjønte ikke en dritt. Jeg har aldri lastet ned en eneste U2-sang, spøker det på iPhonen min?

26 kommentarer
  1. U2 har gitt bort albumet sitt gratis til absolutt alle som har iTunes. Gratis musikk er bra.

   Nå er du syk og du blir ikke kjappere frisk ved å stresse over ting du ikke kan få gjort noe med. Nå er det på tide å surkle undet teppet på soffan, få i seg varm suppe og spør mamma om hun kan lage en kopp te til deg.

  2. iPhonen min har også lastet ned en masse U2-sanger uten at jeg har gjort noe! Det er skumle saker.

   God bedring, elsker bloggen din <3

  3. Ha ha, regner med du kanskje har oppdatert iPhone?

   Blitt vekket av en U2 sang de to siste gangene her også og fant ut at U2 har sneket seg inn på iTunes etter den forrige iPhone oppdateringen.

  4. Masse god bedring 🙂 Får håpe du blir frisk fort og slipper mer sykdom i år hvert fall! Frøkna mi har nettopp begynt i barnehagen, så jeg har vært syk to ganger på tre uker… Regner med det blir et knallhardt år hvor vi skal gjennom alt fra vannkopper til omgangssyken.. Gi meg styrke 🙁

  5. hahaha, ler! det har ikke noe med oppdateringen å gjøre, de har bare lastet inn U2 i iclouden til… hele verden

  6. Det har min iphone også gjort! på hurtigmenyen (når du sveiper opp med tommelen) ligger en haug av U2-sanger…

  7. leste at NRK-programmet ikke kunne redgjøre ordentlig for det de sa i det programmet. At forskningen ikke var bra nok og at de juksa med tall og sånt. Så behold troa du 🙂

  8. Pussig! Jeg oppdaget også plutselig at jeg hadde en hel plate av U2 jeg ikke hadde lastet ned i mappen “nylig lagt til”. Og det var før jeg oppdaterte IOS.

  9. Er som regel alltid enig med deg Ida. Men ikkje i at folkeopplysningen er eit teit program. Andreas Wahl gjer ein super jobb og det er berre bra at han får fram kor mykje pengar folk kastar vekk på slikt 😉

   God bedring!

  10. Skjedde det samme med meg idag, plutselig spilte telefon min U2 musikk. Du vet du har en app som heter “Musikk” på iphone din? den appen har et album av U2. Å det albumet blir spilt av hvis du trykker på start, hvis du ikke hører på noe annet musikk program eks Spotify 🙂 Håper dette var til hjelp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg