BURSDAGSGAVEN SOM FIKK MEG TIL Å GRÅTE

Jeg hadde seriøst verdens morsomste bursdagsfeiring med mine beste venner. Og jeg var så heldig at så mange av dem kunne komme. Det ble ikke så mange brukbare bilder, men den ene bursdagsgaven jeg fikk av Idabestis slår alle bilder i hele verden.

En helt spesiell bursdagsvideo, med hilsen fra bestevennene mine, mamma og pappa – og LINN SKÅBER ♥ Den er egentlig litt privat og kanskje ikke så interessant for de som ikke er spesielt interesserte, men jeg er så stolt av alle de fine vennene mine at jeg bare må vise dere dem. Midt i bursdagsfesten fikk jeg beskjed om å ta på meg sko og bli med ut av hotellrommet. Ida hadde leid et konferanserom på Royal Christiania, og der var det rigget til med storskjerm, langbord og hjemmelagde champagneglass med alle sine navn på. 

Jeg gråt og lo om hverandre, for å være helt ærlig ble jeg skikkelig brydd av å høre folk si pene ting om meg i et helt kvarter, MEN fy søren så rørende også.

Er de ikke verdens skjønneste? Jeg vet hvor forbanna mye det kostet noen av dem å spille inn en sånn snutt, det er ikke alle som er like glad i å være foran kamera, haha. Men tusen takk til verdens beste venner, jeg er så glad i dere ♥

Som nevnt sitter jeg ikke igjen med så mange brukbare bilder fra bursdagsvorset, men her er noen forsøk på å forevige en veldig morsom kveld:

Det finnes aldri gruppebilder hvor alle ser bra ut. Så hva kan man gjøre, annet enn å velge ut de hvor man selv ser best ut.

Fikk mange fine materielle gaver også, blant annet Apple TV og herligheter fra Voluspa. Så nå dufter det godt her hjemme!

Takk fine vennene mine for gaver, latter og mange fine ord, rett og slett den beste bursdagen jeg kunne hatt 🙂

19 kommentarer
  1. Sikke en fantastisk fin film! 🙂 Du har virkelig nogle gode veninder.

   Og så må jeg sige jeg grinte da din far snakkede “norsk”. Jeg er selv halvt nordmand, og min far, som er nordmand (min mor er dansk) er ligeså god til dansk, som din far er til norsk, haha. Stort tillykke med de 24 år 🙂

  2. Oi, så utrolig fint gjort av vennene dine!!! 🙂

   Det var jo nesten litt rørende å se på til og med:)

   Gratulerer med overstått:)

  3. Gratulerer med overstått, Ida. Så heldig du er som har så fine venner 🙂 Håper feiringen var akkurat som du ønsket!

   Vil du forresten fortelle hva du fikk på døra av Kristina?:p Blir jo en smule nysgjerrig av sånt, vet du!

  4. Så utrolig koselig gjort med den videoen! Mange fine venner du har 🙂 Supert å se at favorittbloggeren min hadde en fantastisk bursdag. Gratulerer så mye med dagen som var! 🙂

  5. For noen herlige venner du har. Og så utrolig skjønne foreldre! Jeg lo meg i hjel av trusa på tørk-dama.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg