FAVORITTSALATEN

Haha. I dag meldte jeg meg inn på treningsstudio igjen. Er flere måneder siden jeg har trent på et, og ettersom jeg går rundt og føler meg så jævlig ekkel om dagen, tenkte jeg at det var lurt. Jeg orker ikke engang å skrive noe komisk om hvor fælt det var å gå på et treningsstudio igjen, det er bare det verste i hele verden. 

I dag har jeg laget favorittsalaten min til lunsj og middag, jeg er stor fan av å lage mat til hele dagen på én gang. Dessuten lagde jeg så mye at jeg har skolelunsj i morgen også. Hei, økonomisk?!

Du trenger:

♥ Isbergsalat♥ Agurk♥ Paprika♥ Mais♥ Cherrytomat♥ Grov pasta♥ Fetaost♥ Strandaskinke/serranoskinke

Jeg valgte å steke serranoskinken på høy varme så den ble litt mer bacon-ish, men syns egentlig det smaker bedre når den ikke er stekt. Smak og behag! 

I kveld har jeg vært ute og kjørt en times tid, bare for å ikke glemme hvordan man gjør det. Q/A-innlegget om lappen kommer veldig snart 🙂 Nå er det Svenske Hollywoodfruer, så jeg skal sitte med puten foran ansiktet og se på Gunilla ødelegge livet sitt enda mer! 

18 kommentarer
  1. Mmm, så godt det ser ut! Takk for supert lunsj-/middagstips, dette skal absolutt prøves 🙂

  2. Et lite tips til dine tips for å være mer økonomisk! Du har skrevet: ” Hvis du skal ha Sumo, Viaplay, Netflix og den slags; spleis med en venn”. Det er vel ikke helt greit? Akkurat stått en del om at Netflix blant annet vil ta mer tak i dette. Ikke at jeg ikke kunne gjort det selv :p men kanskje greit å ikke oppfordre til det på bloggen!

  3. Mina: Det er jo akkurat det samme som å dele Netflix med kjæresten, og tilogmed kona, og det er vel vanlig..? Dette utspillet fra Netflix må dreie seg om noe annet.

  4. Ah, Gunilla irriterer meg så sinnsykt! I begynnelsen var det gøy, nå er det bare sinnsykt å se på… Men elsker resten av Svenska Hollywoodfruer da, super underholdning!

  5. Hei! Tips til god og sunn salat til skolemat; stek kyllingfilet og kok opp en pose byggris, la dette avkjøle. Skjær opp cherrytomater, avokado og rødløk. Bland sammen, kjempegodt! Elsker at du kommer med så mye tips til studenter om dagen, du er generelt veldig flink å oppdatere for tiden.:-)

  6. Malin: Nei, det er ikke det samme. Reglene er at et abonnement skal være for en husstand. Selvsagt kan man dele med kona og kjæresten dersom det er samme husstand. Det betyr ikke at alle kan dele med venner for det.

  7. Hvorfor følte du deg ekkel siden du ikke hadde trent? Er man ekkel dersom man ikke trener?

   Jeg trener aldri..

  8. Hvorfor følte du deg ekkel siden du ikke hadde trent? Er man ekkel om man ikke trener?

   Jeg trener aldri..

  9. Jeg har også en salat-oppskrift du burde prøve: Ruccola salat, pasta skruer (gjerne fullkorn), kremet pesto, cherry tomater, rødløk, pinjekjerner, kylling strimler og feta.. Veldig veldig godt 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg