NÅ ER VI VOKSNE

I dag fylte lillebror tjue år. Jeg syns det er rart at han er så stor. Og at vi plutselig kan være venner. Besøke hverandre, gå ut og spise sammen, fortelle hverandre ting som vi ikke forteller mamma og pappa. Da vi var yngre, hadde vi minst én stor krangel hver eneste dag. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skreket av fulle lunger at jeg hater den ungen. Den dagen han fortalte guttene i klassen min at “Ida har fått hår under armene”, hatet jeg ham virkelig. Han lo rått, jeg planla hevn. Sånn holdt vi på. Våre stakkars foreldre prøvde gang på gang å plassere oss i baksetet og kjøre til Frankrike, Italia og den slags – gjett om det var trøbbel til tider. Mitt beste minne fra disse roadtrip’ene, var da Lasse tok løpefart ut i bassenget, og i luften kom på at han hadde sin aller første og splitter nye Nokia i lommen på badebuksa. Da var det selvfølgelig for sent, og jeg har aldri sett noen svømme så desperat. Jeg lo så hardt at det nesten ble hull i himmelen. Så jeg har ikke alltid vært en snill storesøster heller, men vi tar igjen for all klyping og lugging nå som vi er blitt store ♥

Vi har hatt familieselskap hos mamma og pappa i dag. Først gjester på kake og kaffe, og så middag og vin med bare oss fire senere på kvelden. Pappa disket opp med solo mio al sal, som er min absolutte favorittmat – lillebror sin også. Det var jo tross alt han som hadde bestilt, HEHE. 

Av meg fikk han champagneglass og OBOS-medlemskap, tror dere han sovnet da han åpnet gaven eller? Men sånn er det å bli voksen. 

Jeg har ikke forelesning i morgen, TAKK og lov! Så jeg skal være hjemme og ferdigstille en eksamensinnlevering, nevnte jeg forresten at jeg leverte min aller første eksamen før helgen??!!! Er så fornøyd. Så nå skal jeg bare gjøre ferdig den andre i morgen, og så er jeg klar for ny eksamensoppgave som blir utlevert… Ja, i morgen tidlig. Mye på en gang. En ting som er sikkert, er at jeg skal “belønne” meg med en treningsøkt når jeg er ferdig i morgen.

Nattinatt ♥

PS. Tusen takk for alle fine kommentarer, jeg blir så glad for å høre fra dere i kommentarfeltet. Svarer etter beste evne, selv om jeg ikke alltid husker hvor ditt og datt er kjøpt. Love you all. 

26 kommentarer
  1. Ahw så koselig <3 blir glad av å lese om nære familie forhold å sånn. D er jo så viktig < 3 og veldig godt å ha:)

  2. Du som har fikset det slik at gavene matcher kanskje? Haha;-) Hørtes ut som en veldig fin feiring og fint å høre man kan bli gode venner etterhvert. Selv er jeg tjue år nå, med en lillebror som jeg ikke akkurat henger så mye med haha, kanskje det blir anderledes om et par år!:-)

  3. Koffør i alle daga kan ikke du være med på bloggerne?? Vil heller se dæ der enn fler enn dem som har vært med eller e med no

   Æ kommentere forresten aldri, creds til mæ.

  4. Haha det er akkuratt som meg og min lillebror når vi var små 🙂 koselig å lese at du har ett godt forhold til din bror. Min bror blir også 20 snart, lykken er at han nå kan kjøpe sprit selv 😛 haha

   Takk for tips om obos medlems skap, det skal broren min også få 🙂 elsker bloggen din foresten <3

  5. Du er så vakker! Skulle ønske det var du som var med på bloggerne, god kveld norge og senkveld osv!! Vil så gjerne se deg litt ” bak bloggen ” også. Kanskje påtide med en videoblogg snart, hihi?? 😀

  6. Camilla: HAHA! Mamma spurte om jeg kunne kjøpe innpakningspapir, så da var det bare å få det til å matche min gaveeske.You know me well! Ja, det blir garantert annerledes 🙂

  7. Nå ble jeg inspirert til å ringe lillebroren min på vei hjem fra forelesning 🙂

   Mulig jeg har gått glipp av noe (og at jeg finner svaret et annet sted på bloggen), men middagsretten du nevnte – hva er det for noe? Google gir meg bare en haug av O’Sole mio-anmeldelser, og jeg håper familien din har bedre smaksløker enn det…

   Hilsen Marthe (som alltid er på middagstipsjakt)

  8. Grattis med overstått til store lillebror! Koselig å lese om det gode samholdet i familien deres. Picture perfect, hehe. Kan tenke meg han var fornøyd med de voksne gavene ja 😉 OBOS medlemskap er genialt. Det kommer han til å forstå før han vet ordet av det!

  9. Hei Ida!

   Jeg lurte på om du kunne svare på hvordan det var å flytte hjem igjen til foreldrene dine etter å ha bodd for deg selv i flere år? Jeg har flyttet ut for å studere, men lurer på om jeg skulle fortsette studiene (1år) i hjembyen min for å spare penger og også for å kunne tilbringe mer tid med familien. (Bor 5 timer unna nå, merker at det er veldig langt unna..) Men det blir jo nesten sett på som litt “tabu” å bo hjemme hvis man er over 20.

   Jeg lurer også på hva du synes om studenttilværelsen i forhold til arbeidsmengde, pensum osv.? Føler du at du har valgt rett studie, og hva tror du at du vil jobbe med i framtiden?

  10. Andrea: Hei 🙂 Det var ikke festlig å flytte hjem til mamma og pappa, men jeg visste jo at det var for en kort periode. Hva ANDRE tenker og at det er “tabu” ville jeg gitt fullstendig blaffen i. Jeg tenker at det er en bra og fornuftig kombinasjon å se familien sin mer, og å spare penger. En av grunnene til at jeg kjøpte meg leilighet i Tønsberg er fordi jeg vil være nær familien min, så jeg skjønner deg utrolig godt 🙂 Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre.

  11. Digger deg Ida! Måtte også google retten din, og tror det skrives “solomillo a la sal”, da fikk jeg ihvertfall frem bilder av saltbakt indrefilet! 🙂 Håper du har en fin mandag!

  12. Lillebroren din har blitt en kjekkas 🙂 Har fulgt bloggen din siden du jobbet på postkontoret, så er litt komisk å se “utviklingen”.

   Håper du har hatt en fin mandag, krysser fingrene for at det går bra med eksamen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg