NOEN GANGER GJØR JEG SOM JEG VIL

Altså, jeg skulle gjerne sagt at jeg har vært så sykt busy, og at jobb og eksamen er det som skyldes mitt fravær. Og egentlig skulle jeg nok gjort unna en hel haug med ting i dag også, men ingenting som ikke kan utsettes til helgen. Så jeg har bare hatt en Ida-dag. 

Startet dagen med å sykle rundt og gjøre noen småærender, laget deilig mat fra bunnen av (jeg har spist en rød og en grønn chili med frø i dag, er blitt helt avhengig av chili) og ligget i sofaen og sett på TV-serie. Ah, det var lenge siden! De siste ukene har jeg ikke kunnet gjøre det uten dårlig samvittighet, men i dag satte jeg bare brusboksen på magen og nøt en rekke episoder av The Blacklist. Ikke årets serie, men hvorfor ikke. 

Ellers har jeg vært på boot camp i dag også. Var så støl i magen i dag at jeg sikkert hørtes ut som et fødende esel da jeg stod i planken, men jeg kom meg da gjennom det. Utrolig hvilke lyder man tillater seg å lage når noe gjør vondt, haha! 

Nattaselfie fra rotehuset. Ikke engang lakenet ligger riktig på senga, jeg kjenner at det skal bli deilig med helg igjen, for da skal det vaskes og ryddes, og til og med Q-tipsene skal stå radig når støve jeg har på hjernen har fått lov til å utolde seg. 

GOD NATT! ♥

PS. Takk for alle kommentarer på forrige innlegg, så hyggelig at dere syns jeg var fin som dalmatiner også. Gleder meg til å høre hva dere syns om sminken, dere som bestemmer dere for å teste det ut 🙂 

41 kommentarer
  1. Jeg syns det er superviktig med men meg-dag innimellom, det hørtes veldig bra ut! Og du ser jo helt vilt bra ut!! 👌👌👌 Abs! 😭 Kan jeg spørre hvor den lekre bh/toppen er fra? (Beklager å alltid være en “hvor er den fra” men den var så fin!!)

  2. Åh hvor er bhen/blondetoppen din fra? Er på jakt etter noe lignende 😊😊 kjenner til å utsette ting og nå har eksamenslesingen blitt utsatt til det siste døgnet. Lite motivasjon til lesing og alle andre aktiviteter blir mye gøyere..

  3. Wooooow! Her så du sykt smashing ut Ida 😀 fin mage du har 😉 ser at planken har funka bra 😉

  4. Jeg får også dårlig samvittighet når jeg gjør noe annet, når jeg egentlig skal lese/skrive. Hater følelsen som henger over skuldrenene mine. Jeg føler at alt annet nesten er forbudt.

  5. …Okay, akkurat NÅ skulle jeg ønske jeg var singel, bodde i en litt hipp leilighet og kunne gå til sengs kledd som rene Carrie Bradshaw. I et soverom som har sminkebord, duftlys, danderte sminkekoster og parfymeflasker med dusker og sånn ballong-spreder-sak. Haha! Glamorøøøøøøst’a gitt. 😛

   Nei jeg må ta til takke med flanel-laken, overfylte kommoder og en mann som insisterer på å se på tegnefilmer på ipaden når jeg skal sove. xD

   ….men den BH-en skal jeg ha.

  6. ææææ, digge dame! skulle spørre om bh’en, men så folk har kommet meg i forkjøpet her. HM, as!<3

  7. Godt å ha en unnskyldning til å legge ut et slikt bilde hvor du bare er suuuuperfornøyd med hvordan det ser ut som du har abs. Lys kan gjøre underverker. Skinner igjennom her hva poenget ditt er, og det er å legge ut dette bildet. Ingenting annet.

  8. Alle fortjener sånne dager en gang i blandt! håper du hadde en god dags hvile (og ikke hvile, på boothcamp…) 🙂

  9. Ja, tenk å være fornøyd med et bilde og legge det ut på sin egen blogg da??? Kunne aldri falt meg inn.. fnis.

  10. blei nokon provosert av dette bildet? Det ville eg aldri trudd, for kva er bedre enn ein sunn og frisk kropp? Du ser utrulig bra ut. Ida! Ingen tvil om det, men likte faktisk komikerfrue sitt bilde bedre. Haha, dama er jo rå. 😉 ha ein fin dag!

  11. Så nydelig du ser ut, det er din blogg så hvilke bilder du legger ut er vel helt opp til deg 🙂 God helg!

  12. Wow!

   Du ser smashing ut! Jeg kommenterer så og si aldri, er skikkelig snikleser. Men nå måtte jeg bare si noe! 🙂

  13. Alexander: jeg jobber ikke i Nettavisen, men kunne gjerne gjort det, da det overhodet ikke er bullshit 🙂 god bedring med hva enn som plager deg!

  14. Ida <3 Her lukter det mye sjalusi, men hvem kan klandre dem for du ser jo helt fantastisk ut.. Keep up the good work.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg