HVORDAN GÅR DET MED JULETRE-BUSINESSEN?

Skulle likt å se noen tall på hvordan det går med juletre-businessen i år? Jeg har ikke hørt om noen jeg kjenner som skal ha ekte juletre i år. I fjor var det noen få, i år er det hvert fall enda færre. Har dere ekte juletre? Mitt er fra Clas Ohlson, og er med ferdigmonterte lys, akkurat passe stygt til å kunne forveksles med et ekte tre. Med andre ord, jeg gidder ikke stresse så mye med skeive grener og at treet står litt skeivt, er det ikke sånn det pleier å være da? 

Uansett så er det veldig koselig å ha et tre i stua, tenner treet på kvelden og det gir julestemning i stua. Har kjøpt noen store, fine julekuler hos Milla Boutique, og noen små fra Panduros. Når vi først er inne på Panduros må jeg bare komme med en liten advarsel; alle som er opptatt av at gaveinnpakningen skal være fin, ikke kjøp papir på Panduros! Jeg kjøpte to typer gavepapir, en billig og to dyre. De billige er så tynt og skjørt at det blir stygt mens du pakker inn, og den dyre er så tjukk og uhåndterlig at det ser ut som om man har vært full mens man pakket inn. Sykt kjedelig, så jeg vurderer å jakte på noe bedre papir i morgen. Hva skulle vi gjort uten bloggere som advarer mot gavepapir, HÆ?!

I kveld har jeg hatt noen timer pauser fra lesingen. Jeg trodde markedsføringen skulle bli den “beste” å lese til, men det er faktisk den verste. Redd det ikke blir noen gledesdans når karakteren på den kommer… Men i stedet for å sitte og grine over boka, dro jeg til mormor og morfar hvor mamma og lillebror også var. Vi koste oss med god mat, TV-titting og gamle album fra da jeg var liten. Så kjørte jeg lillebror på fest, og nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal lese mer eller om jeg skal se på en TV-serie. Vi ser jo alle hvor sent det er, hvem prøver jeg å lure. 

7 kommentarer
  1. Nille er faktisk best på julepapir, billig og mye for pengene. Var å kjøpte gave til mamma på neoz og de er så opptatt av å ha fint gavepapir, men teipen fester seg ikke til pakkene så hvis jeg venter lenge nok trenger ikke mamma løfte en finger på juleafter, fordi pakken har allerede åpnet seg selv.

  2. Hos mamma er det alltid ekte tre. Hun nekter å kjøpe et tre i plast, til tross for at hun hele jula går rundt og nyser, snufser og snyter seg pga allergi. Hun må ha lukta av gran, sier hun. Hun må se at det er ekte, og det gjør man visst ikke med et plasttre, sier hun.

  3. Jeg har ekte tre! For min del kunne jeg godt hatt et i plast, ettersom jeg ville ha det for å skape julestemning i eksamenstiden- og har derfor hatt det siden 12.12. Ekte tre på julaften er et must, men vi reiser bort 19, og kommer ikke tilbake før på nyåret. Samboeren min på den annen side gav meg et ultimatum: ekte tre eller ingenting.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg