OM DET VAR INNAFOR Å BANNE I EN OVERSKRIFT…

… Så ville overskriften vært “FY FAEN”. Jeg hadde jo min siste eksamen, vet dere. Da jeg fikk utlevert oppgaven måtte jeg bestemme meg for om jeg skulle le eller gråte, så jeg valgte å le. Femtenhundre ganger det siste halvåret har foreleser hintet og forsikret oss om at “dette kommer på eksamen, husk dette, pugg denne”. Ingenting av det var å se på eksamen. Derimot var det veldig vesentlig å kunne en del ting jeg ikke ante hva var. Min egen feil at jeg ikke pugget hele bibelen for markedsføring, så klart, men hele klassen er ganske sur på foreleseren som tydeligvis bestemte seg for å slå av en drittspøk. Så, nå er det bare å vente spent på å se om alt babbelet jeg skrev hadde noe vettugt i seg. 

Det passet veldig bra at det var klassefest noen timer senere. Så vi kunne være sammen om å hate litt på skolen, sånn som man gjorde da man var ung og ønsket seg Buffalo-sko til jul. Det ble en lang natt med gorilladans og tequilashots, og jeg våknet opp dagen etter med den verste hodepinen jeg noen gang har hatt. Men det var verdt det, altså! Og da jeg sjekket studentweb med et halvt øye og enda en A lyste mot meg, ja da droppet jeg like gjerne å kjenne på fylleangsten også. 

For nå er alt BRA! Jeg har juleferie, jeg. Og i kveld skal jeg ha julebord med den gamle klassen min, som jeg gikk med da jeg tok opp fag ♥

Hils på Amanda og Siri, mitt A-team. Dem har jeg tilbragt mer tid med det siste halve året enn jeg har gjort med alle andre jeg kjenner. Stakkars dem og stakkars meg, men vi har i hvertfall fått igjen for strevet! ♥

En gjeng med flinke piker. Vi har bestilt oss tur til Warszawa sammen i starten av januar for å feire oss selv og bli bedre kjent, gleder meg masse! Er det noen som kan spotte Chanel-vesken min på dette bildet? Den har jeg slengt i håndvasken som skrur seg på automatisk ved hjelp av bevegelsessensor. Og dette var før vi begynte med tequila-shots. Kan ikke gjøre annet enn å riste på hodet…. 

28 kommentarer
  1. Herremin hatt Ida!

   Du er kjempeflink, der ser du ALT fester seg…du bare vet det ikke 😉

   Ta deg en velfortjent juleferie!

   GOD JUL OG IGJEN: GRATULERER MED FLOTTE RESULTATER PÅ EKSAMEN.

   (er vesken vanntett?? hihi)

   Smil fra Christine

  2. Christine: av en eller annen grunn skrudde ikke vasken seg på! Fjooooh! 🙂 Hehe, tusen takk og god jul <3

  3. Jeg kjenner meg for godt igjen i deg! Hvis dere hadde Erik Haus i markedsføring så er det standard for han å gi noe heeeelt annet ass, flaks jeg fikk hans om veileder på bacehlor…FML. Feiret eksamen tidligere i uken, mistet ysl ringen en eller annen gang på natten, og hadde mer vondt i hodet enn jeg noen gang har hatt, men ja det var såå verdt det <3

  4. Tror Erik Haus har fått en god del haters etter dette halvåret.. Såå enig i det du sier.

   Gratulerer med A! Kos deg i julen 🙂

  5. Hei! Jeg lurte på om du kunne anbefale en frisør/frisørsalong i Oslo som er flink med lyse farger ? 🙂

   God juleferie 🎅

  6. God ferie og gratulerer med fine resultater! Hvilken leppestift har du på deg på bildene? Kjempefin:)

  7. Hei 🙂 Ville bare si at bloglovinen din ikke har fungert siden 7. desember! Tenkte du var opptatt med eksamen, men nå mente jeg det var litt vel lenge siden du hadde latt høre fra deg, men ser jo her at du har blogget kjempe mye!

  8. Hei! Får du ofte fylleangst dagen derpå? Føler jeg ofte sier litt mer enn jeg gjør i edru tilstand, dog er det svært sjeldent jeg sier noe jeg bør angre på. Til tross for dette får jeg alltid fylleangst og går gjennom hvert eneste ord fra dagen før!

   Er du slik eller har vært?

   Har dreti meg skikkelig ut på fylla en gang, det var i fjor, jeg var DRITINGS, gråt på utestedet og utleverte at det forferdelige i livet! (Jeg var 21år, derfor dette var så flaut! Hehe) Dette har kun skjedd en gang, men det biter seg i nå som jeg skal tilbake til samme utestedet i julen! Noen tips?

  9. Herlig å være ferdig med eksamener eller hva?

   Har hatt samme opplevelse ang. eksamensoppgaver dette semesteret. Noen forelesere er bare ute etter flire lurt på spørsmålsrunden under eksamen..

   Utrolig fin rødfarge på leppestiften forresten! Hvilken leppestit bruker du?

   Kledde deg godt! 🙂

  10. ser det er andre som også har kommentert det, men ja, blogginnleggene dine har ikke dukket opp på bloglovin’ den siste uka.. så jeg måtte faktisk inn og sjekke om du hadde dødd, eller noe sånt, haha.

  11. Hei, jeg har fulgt bloggen din i mange år via bloglovin. Men de siste ukene har ikke innleggene du legger ut kommet på uleste posts på bloglovin. Vet du om noen flere har hatt det sånn ? Syntes det er en veldig grei måte å følge blogger på.

  12. Skjønner ikke hvorfor du får igjen karrakterene så tidlig? Det er vel normalt

   å måtte vente til etter jul før en får karakterene.

  13. Anonym: har hatt eksamener spredt utover flere måneder, vi får karakterene 3 uker at vi har levert eksamen. Så noen får vi etter jul 🙂

  14. Du er såå utrolig peen og du ser ut som cristina aguilera :] love love#♥ å utrolig fin klær og sminke♥

  15. Gratulerer med kjempe bra resultat på eksamen Ida, det fortjener du så absolutt! Nå kan du ta deg velfortjent juleferie med god samvittighet i fine Tønsberg juleby! 🙂

   Vil bare si at bloggen din er et herlig sted å titte innom, et sted hvor man kan kose seg, le litt (du har alltid noen herlige kommentarer på lur, spesielt paraplyene!) og få litt inspirasjon. Fortsett slik og rimtig god jul til deg!

  16. Kjenner meg så igjen i det du skriver, Ida! Hadde samme eksamen som deg, og visste virkelig ikke om jeg skulle le eller gråte…Prøvde selvfølgelig, men tanken om kommende ferie var mer tilstedeværede akkurat da. Tipper jeg rett, blir nok ikke jeg den eneste som kanskje konter den eksamenen :S

   Nyt ferien! Så flink du har vært :):)

  17. Æsj, vi hadde også en foreleser som ga oss HELT andre ting på eksamen enn det han hadde snakket om i forelesningene! Jeg tenkte at jeg var glad hvis jeg fikk E, så hoppet i taket når jeg sjekket studentweb og hadde fått B. Etterpå hadde vi fått melding i Fronter om at mange hadde klaget på at foreleseren hadde spurt om ting som ikke var pensum/gjennomgått, og at disse spørsmålene derfor ikke ga utslag på karakteren, så det forklarte jo mye 😀 Kanskje dere også burde klage?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg