MAX FACTOR 100 ÅR: 1980-TALLET

Annonse

God tirsdag, kjære lesere ♥

Nå har blogg challengen i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum kommet til veiens ende, og som dere kanskje har gjettet allerede er siste utfordring 1980-tallet med Madonna i spissen den siste utfordringen. Det har vært så gøy å være med og teste masse make up og looks jeg kanskje ikke ville prøvd ut ellers. 80-talls looken syns jeg på godt norsk at er innmari stygg. Blå og rosa øyenskygge får meg til å sette meg helt på bakbeina, hehehe. Så denne gangen valgte jeg å tone looken helt ned, såpass at jeg kunne gått ut døra sånn uten å bli flau. 

For å se lookene våre ordentlig kan dere gå inn på Facebook her. Der kan dere også stemme på den looken dere liker best. Denne gangen syns jeg virkelig de andre jentene fortjener stemene deres (de er så flinke!!) men hvis dere vil stemme på meg er det veldig hyggelig 🙂 Den bloggeren som vinner challengen får dele ut makeup til sine lesere. 

Her ser dere makeupen som er brukt i innlegget. 1. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-In-1 Foundation 2. Bronzing Powder Golden 3. Colour Perfection Duo Eye Shadow Sparkling Sirius 4. Kohl Pencil White 5. False Lash Future Mascara 6. Colour Elixir Gloss

80’s ala 2014! Takk for meg 🙂 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg