DANSKER SOM HEIER PÅ NORGE

Hadde en kjempekoselig indisk aften med jentene mine i går. Det ble edru style, og Alias og godis til dessert – ingen av de andre hadde spilt Alias før, så jeg kjente at jeg ble litt hissig da det manglet på talent. Men de kom seg etterhvert, så konkurranseinstinktet fikk kjørt seg litt. 

I dag var det tidlig opp, for jeg skulle få besøk av dansken min, Naddis! ♥ Etter at jeg flyttet til Tønsberg har det ikke akkurat vært fullbooket med besøk av Oslo-vennene mine, men Naddis kommer gladelig på besøk.Det setter jeg sååå pris på! Dansken ringte meg fra toget og sa hun hadde sommerfugler i magen på Marit Bjørgen sine vegne, og jeg bare: …………………………. Aldri sett på ski, vet så vidt hva ski er. Men vi har altså sett på VM i dag, og det var litt gøy – jeg blir både gira, nervøs og oppgitt. Så der satt vi, to dansker som heiet på Norge, med munnen full av nachos og påskegodteri. For en deilig lørdag 🙂 

Nå har vi nettopp gått oss en tur bort for å hilse på mor og far, (tror pappa syns det er ekstra hyggelig å få en som snakker dansk på besøk) og straks får vi besøk av Kalle og Eline. Vi skal spille ALIAS igjen. Alias er så gøy – fortsatt gøyere enn å se på ski. 

6 kommentarer
  1. Hei Ida 🙂

   Bare fordi jeg er nysgjerrig…

   Snakker du dansk når du henger med danske folk?

   Og hva med deg og faren din? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg