LAST NED GRATIS SOLO-APP OG VINN PREMIER

Annonse 

Har dere sett denne Solo-reklamen på TV? Uansett, så kan det nå lønne seg å holde utkikk etter den, for nå har man noe å vinne på å se den. 

Solo er det jeg vil kalle et lite stykke Norge. Når jeg tenker på hyttetur og påske for eksempel, dukker det opp et bilde av Solo, Kvikk Lunsj og store varme gensere i hodet mitt. Jeg er sikkert ikke den eneste! Nå har Solo laget en rekke Solo-produkter, så i tillegg til å drikke Solo på hytta (eller i byen for den saks skyld) i påsken, kan man sette prikken over i’en med en sjarmerende Solo-genser, Solo-lue eller hva det måtte være. Jeg elsker Solo-genseren! Den er oversized og varm og minner meg om solskinn. Etter hva jeg har hørt går det ikke an å få kjøpt disse produktene (er visst mange Solo-fans der ute som har veldig lyst på), men man kan vinne dem. Og det er nettopp det jeg skal informere dere om nå 🙂 

–  Solo-genseren  – 

♥ Slik kan du vinne Solo-produkter. Og få gratis Solo i butikken! 

– Last ned Solo Goodiebag-appen på telefonen din. Har du iPhone kan du laste den ned her, har du android kan du laste den ned her. Det er helt gratis! – Følg med på Solo sin reklame som går på TV – Hver reklame har en egen kode som registreres av appen, og man får vite med en gang om man har vunnet. – Hvis du ikke vinner produkter, vinner du noe som heter Solo-cash. – Solo- cas h kan brukes for å “kjøpe” gratis Solo, og en Solo koster da 10 slike Solo- cash. – Et godt tips er å følge Solo på Facebook og adde Solo på Snapchat: @solosoftdrink, da kan man få tips om hvor man kan vinne.  

 

–   Solo Goodiebag-appen  – 

Her kan dere se noen fler av produktene. De er altså ekslusive og kommer i begrenset opplag. Det vil komme nye produkter utover året, og det deles også ut premier resten av 2015. 

Lykke til på jakten!! 🙂 

PS. Fikk nettopp vite at man også kan vinne noen av produktene hos Miinto, så sjekk her også. 

18 kommentarer

Siste innlegg