BEACHING AT THE PALM

Denne dagen startet skikkelig dårlig. Det var nemlig jeg som hadde ansvar for vekkeklokken, og jeg ble vekket av bygningsarbeid midt på natten og var derfor litt ekstra trøtt. Haha! Våknet av et desperat “HALLO?!” fra nabosengen, og var sikker på at det brant et eller annet sted. Men det brant ikke, klokka var bare halv ti. Så da hadde vi en time på å trene og spise frokost, så det ble jo litt av et maraton. 

Da vi endelig fikk slengt oss på solsengene var det ekstra deilig. Jeg har ikke ord for hvor perfekt temperaturen er her nå. Varmt, men med en frisk bris som gjør at vi ikke svettebarten melder ankomst. I dag var vi på sjøstjerne-safari i vannkanten, og ble plutselig veldig usikre på om sjøstjerner kan være farlig. Etter litt skriking og hopping endte vi nå opp med å holde en stakkar liten. Den fikk komme hjem veldig raskt, altså! 

Hvis jeg kunne ligge på stranden resten av livet uten å bli smellfeit og få hudkreft… ♥

13 kommentarer
  1. haha! Åh, men kos dere masse! NYT 😀 Frister sykt mye her jeg sitter med sykdomslære.

   Og hvis noen der ute ønsker å ta en titt på bloppisen min, som for tiden har fått et massivt påfyll av fine klær og sko til en snill pris, ta turen innom her:

   http://bloppis.no/shops/minlillebutikk/

   Ønsker alle en fin onsdag! 🙂

  2. huff, kjipt å få så dårlig start på dagen, men høres ut som dere gjorde det beste ut av det og fikk en ganske ok dag for det. ser fantastisk ut der dere er! 😀 Ha en fin dag! =)

  3. Hei! Hotellet dere bor på ser helt fantastisk ut! Kan jeg spørre hva dere måtte betale for oppholdet der?

  4. Haha! Kjenner til den vekkerklokke greia:) Jeg kan absolutt ikke være ansvarlig for vekkerklokken når jeg er på ferie, hehe.

  5. Det ser jo ut som en drømmeplass 🙂

   Helt fantastisk, så jeg får enda mere lyst å reise dit 🙂

   Kos dere videre :))

  6. Herregud kor nydeli du e!! Smashing kropp som æ sku gjerne ha dødd før! Kos dæ masse i Dubai, det førtjæn du:-)

  7. Skjønner ikke hvorfor du ikke kan skrive pris per natt på hotellet. Om det ikke er sponset så er det vell helt legitimt for dere om dere vil betale så 2-3000 per natt på ett hotell?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg