EARTH HOUR

Dubai er virkelig vakkert når mørket senker seg. Får følelsen av å være i et litt mer eksotisk New York, haha. 

I kveld har hotellet markert Earth Hour, og slukket lyset i en time. Vi måtte ned på stranden en liten tur og se på alle lysene, jeg fikk nesten lyst til å hente dynen min og legge meg der og sove, det var så fint.

Min kjære reisepartner blir dessverre sykere og sykere, så vi har ikke gjort noe spennende siden sist. Etter at vi hadde fått nok sol i dag, ble hotellsengen neste stopp, og her har vi vært siden. Krysser alle fingre jeg har for at hun føler seg bedre i morgen. Vi har booket billetter til badeparken på Atlantis og sett fram til en gøy dag med masse lek, men vi får se! 

6 kommentarer
  1. wow så nydelig det var! Huff så kjipt å bli syk på tur da :/ God bedring til henne og håpe dere kommer dere avgårde i morgen! =)

  2. Hei! Kjekt at dere koser dere i Dubai. Drar nedover selv på onsdag, og lurte på hvor dere kjøpte billetter til badeland og hva prisene er?

  3. Solveig: hei 🙂 kjøpte på nettsiden til Atlantis. Man kan kjøpe i badeland også, men da må man stå i en lengre kø. Hvis du kun skal i badeland koster det 250 AED per pers, litt over 500 koner. Skal du svømme med delfiner osv, er det andre pakker man kjøper. God tur!!

  4. Åå, ser ut som dere har det helt supert, kos dere resten av turen 😀

   Kan du lage en Dubai-guide? Reiser dit for første gang i mai og kunne trengt noen tips til hva man kan gjøre der, ting man MÅ se, priser på mat, shopping, taxi osv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg