BRUCE <3

I dag har jeg lyst til å reise meg og gi Bruce Jenner stående applaus. Jeg syns det er så trist når mennesker ikke tør å være den de er. Når noen føler at de må gjemme sitt virkelige jeg, i frykt for å bli dømt, forlatt, mislikt, latterliggjort og det som verre er. Jeg tror egentlig ikke man kan forestille seg hvordan det er uten å ha vært gjennom det, langt i fra, men jeg føler skikkelig med Bruce som er hva… 65 år? Og ikke har klart å være seg selv på ordentlig før nå. Jeg er så glad for at han har gitt dette intervjuet og er så åpen, jeg er helt sikker på at det kan hjelpe noen ♥

Her er noen klipp fra intervjuet, etter hva jeg har hørt skal hele det to timer lange intervjuet vises på TV2 Bliss førstkommende mandag klokken åtte. Se og lær, mine venner!

Edit: for de som vil se intervjuet allerede nå, så ligger det HER. Takk til Marit i kommentarfeltet for link 🙂 

17 kommentarer
  1. Endelig på tide at han får stått stolt frem og vist seg selv som den han virkelig er. Vel fortjent ! Bra innlegg, og god helg til deg 🙂

  2. Heia Bruce! Synes det er leit at han ikke har klart å komme frem tidligere, men det at han gjør det nå er fantastisk bra.

  3. Helt enig! Så utrolig glad for at han gjør dette her, selv om det er sent i livet. Intervjuet er veldig smakfullt og fint. Det som gjør meg aller mest trist i forbindelse med det her, er alle idiotene på sosiale medier som fullstendig ignorerer alt han forteller og føler, og påstår at de vet den hele og fulle sannhet. Typ “Kardashian-damene hjernevasket han” eller “Han lyver! Han hadde aldri giftet seg tre ganger med kvinner og fått barn med dem hvis han visste dette her så tidlig!”

   Da blir jeg ordentlig kvalm. Og det viser hvor lang vei vi fremdeles har å gå.

  4. Respekterer han så utrolig mye for å tørre å endelig være seg selv. Han fortjener virkelig alt det beste.

  5. Hei! Dette er helt usaklig mtp. innlegget ditt, beklager det;)

   Veldig fin blogg som jeg leser daglig;) Lurte på hvordan du får til

   store bilder på midten av bloggen. Jeg får bare kjipe små bilder, helt til venstre:P

  6. Veldig bra at han står frem etter alle disse årene, men jeg synes det er like bra at du viser din støtte over bloggen! Tusen takk, for det gjør det bare lettere for andre! Ha en kjempefin lørdagskveld!

  7. Til dere over her; mannlige pronomen skal være helt greit, ifølge Bruce selv. Kanskje dere burde se intervjuet? 🙂

   Syntes det er veldig fint at du gir dette oppmerksomhet på bloggen Ida! Du ruler <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg