PANCAKES FOR LUNCH

I dag har jeg sovet aaalt for lenge, og vært aaalt for sløv når det gjelder å trykke de falske øyenvippene ned i pensumbøkene. Men men, man kan ikke være verdens flinkeste hver eneste dag, tenkte jeg trøstende for meg selv mens jeg slukte pannekake etter pannekake til lunsj. Det er ikke bananpannekaker. Eller havrepannekaker. Det er Toro, og som blogger bør jeg vel skamme meg litt, men de var dritgode. 

Nå skal jeg straks ta en lesepause (ÅH, hvem er det jeg prøver å lure) og møte Malin for noen minutter i solarium. Solarium! Det ser du meg kanskje gjøre én gang i året. Det kjennes ut som å be om hudkreft, men samtidig vil jeg forberede huden litt før Bali. Skrubbing, betakaroten, en liten dose solarium og en stor dose solkrem; det gjør susen! 

Og når vi først snakker om Bali! Etter den skrekkelige flyturen hjem fra Dubai (hvis dere husker den, ikke min stolteste øyeblikk……) har jeg vært hos legen og fått hjelp til mitt “lille problem”. Så nå har jeg fått beroligende og angstdempende medisin til neste flytur. Fikk i hjemmelekse å teste dem hjemme før avreise, så det gjorde jeg en kveld da jeg hadde besøk. I tilfelle jeg skulle reagere feil på medisinen og forvandles til en vill apekatt, er det jo greit å vite FØR man sitter stuck på et fly, hehe. Så jeg tok en halv pille, og det tok ikke lang tid før jeg ble en sløv banan. Da jeg skulle rydde av bordet gikk til og med skålen med guacamole i gulvet og knuste. Så nå gruer jeg meg ikke så veldig til å fly, jeg kommer sikkert til å sitte i min heeelt egen verden på den turen ♥

22 kommentarer
  1. Andrea: uff ja, det kan jeg tenke meg. Heldigvis hater jeg følelsen av å ikke ha kontroll over kroppen min, så tror det skal gå bra 🙂 Men skummelt er det alltid med slike piller!

  2. Å ta solarium for å forberede huden før du drar, er egentlig bare tull. I solarium er det mest UVA stråler(6 ganger mer enn vanlig norsk sommersol) enn det det er UVB. UVA gir ingen beskyttelse mot solen (det gir rynker og hudkreft), det bare bruner de døde hudcellene på hudoverflaten. Da kan du like så godt skrubbe huden din, ta selvbruning og bruke høy solfaktor. Mye bedre og sunnere for huden 🙂 Ellers får du ha en fin tur og lykke til med eksamen! Hilsen en hudpleiestudent som også er midt i eksamensperioden!

  3. Er det virkelig nødvendig med solarium når du akkurat har vært i Dubai? Tviler på du er så veldig bleik. Ser ikke sånn ut på bilder.

  4. Åh, det så fantastisk godt ut! Lurte på om jeg kunne spørre et spørsmål angående hairtalk? Har du enda dette i håret og setter du det på hos Ruhs? Jeg mistet ca 2/3 av håret mitt for et par år siden pga. syksom, har derfor veldig lyst til å prøve extensions. Tenker ikke mer enn to pakker, men er redd for at det skal ødelegge håret og tynne det mer ut. Synes du det sliter på håret og at du mister mer hår av å bruke det? Ønsker deg ellers en fin kveld videre:-)

  5. Åh, jeg er også ekstremt redd for å fly, men tvinger meg selv til å gjøre det uansett. Alle tankene jeg har i løpet av en flytur.. oh lord. I tillegg til å se for meg de verste scenarioene, tror jeg også at jeg er en erfaren kaptein og tenker for eksempel “nå flyr vi aaaalt for fort og høyt til å kunne lande trygt!!!!” Pleier også å konstant vurdere lydene jeg hører, og bestemmer meg for at det antageligvis er noe gærent med motoren(e), eller andre deler av flyet jeg ikke kan en dritt om, hahah.

   Hadde vært kjempefint om du delte din erfaring med pillene etter turen din. Har selv vurdert angstdempende, men er litt skeptisk til piller generelt. Samtidig hadde det vært sykt deilig å ikke ha dødsangst hver gang jeg går opp de flytrappene. God tuuur 🙂

  6. Bruker man sobril til flyturer er risikoen for å bli avhengig temmelig liten, begynner du derimot å knuse de og ha de i pannekakerøren på jevn basis kan man bli bekymret 😉 tar en hestedose selv med sobril under flyturer og blir ikke sløv, men de verste katastrofetankene forsvinner. Nyt flyturen på sobril, en annen verden å fly med litt mot i pilleform:)

  7. Nå har jeg lest bloggen i din i herrens mange år, og tror faktisk jeg har til gode å kommentere. Det er sykt dårlig gjort, mtp at jeg er inne på bloggen din daglig. Derfor ville jeg bare si at jeg syns bloggen din er morsom, lærerik og uhøytidlig – akkurat derfor jeg leser den hver dag 🙂 Lykke til på eksamen, og fortsett med den morsomme bloggingen!

  8. Ahhh Bali hadde vært noe nå.. *drømmesegbort*

   Takk for et du deler naturlige øyeblikk som Toro-pannekaker med oss! De er dritdigge!;D

  9. Hanne: Hei du! 🙂 Klart du kan! Så leit at du er/har vært syk, jeg håper det går bedre med deg nå. Jeg sluttet å bruke extensions for en god stund siden, rett og slett fordi jeg var litt lei. Tok veldig lang tid å føne håret – men nå skal det sies at jeg sikkert hadde 6-8 pakker i håret. Jeg vil likevel anbefale Hairtalk (og ikke minst Ruhs, de er eksperter på hårtap og har til og med egen salong hvor de hjelper mennesker som har mistet alt håret), det er det beste løshåret jeg har vært borti. Alt sliter på håret (til og med å dra fingrene gjennom det) men jeg opplevde ikke at jeg mistet mer hår eller fikk mer slitt hår av å bruke Hairtalk. Festene veier ingenting, så derfor blir det ikke så tungt for hodebunnen at det drar med seg ditt eget hår. Jeg ville tatt en prat med de hos Ruhs, de kan garantert se på håret ditt og finne en god løsning for deg. Sikker på at du blir skiiikkelig fornøyd! Klem til deg <3

  10. Connie: hehe, ja, det kan bli ganske slitsomt med det tankespinnet en hel flytur… Skal dele min erfaring, klem til deg 🙂

  11. Ida, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: jeg digger deg! Jeg prøver å ta avstand fra blogger, for alt har blitt så jævli likt, kjedelig, falskt og reklamebombandert de siste åra, men du er den eneste jeg gidder å klikke innom og lese. Du er så utrolig morsom og selvironisk, og jeg må noen ganger holde meg for å ikke le høyt der jeg sitter i timen og leser blogg i stedet for å følge med!! Haha there’s no better time, right?

   Uansett, takk for at du fôrer meg med utrolig morsomt lesestoff. Som student kjenner jeg meg så sykt igjen, og da blir det enda morsommere!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg