FRISTER IKKE Å LAGE MIDDAG SOM IKKE FRISTER

Jeg holder en knapp på at et nytt filter gjør at ingen legger merke til at disse bildene ble tatt forrige uke, da jeg la ut nesten identiske bilder. Det er lov å være lur når man er busy. 

Tenk at det er siste dagen i april i dag! Jeg kjente på sommerfølelsen i dag, da jeg nesten var en time for tidlig ute (hvordan går det an å tro at man bruker 1 time på å gå et sted, og så bruker man 14 minutter?) til vaksinetimen min, og hadde litt tid å slå i hjel på Rema1000. Det var som å gå rundt på en grillfest innpakket i plast. Så fantastisk! Og da jeg endelig hadde vaksinetime, fikk jeg beskjed om at nå er jeg vaksinert for hepatitt A og B for resten av livet, fikk nesten litt lyst til å feire. 

Uansett, nå er det straks mai, og det gjør meg både lykkelig og ulykkelig. Lykkelig fordi det snart er sommer, ulykkelig fordi mai er et mareritt for de fleste studenter, og jeg har en haug med dritt jeg skal gjennom før jeg kan ta sommerferie. Men den kommer, den kommer, og nå er den nærmere enn den var i går. 

I skrivende øyeblikk sitter jeg og prøver å finne ut av hva jeg skal ha til middag. Jeg er 99% bestemt på å takke nei til kveldens festligheter, og heller sitte hjemme som den loneren jeg er. Lese litt. Våkne uthvilt og frisk i morgen. Det må nesten bli sånn. Men middag er jo det store problemet når man blir hjemme. Det er ingenting som frister, og det frister enda mindre å lage middag som ikke frister. Er det greit å spise Meller til middag?

Nå tar jeg meg en “inspirasjonsrunde” på matbutikken og kjøper friske blomster i samme slengen. Kanskje husmorånden kommer over meg igjen. Please. 

20 kommentarer
  1. jeg tenkte jeg skulle lage meg tika masala 😀 har en giveaway på bloggen min hvis du er interessert =) ha en fin kveld =)

  2. Vil anbefale deg og ikke takke nei til alt av tilbud fra venner 🙁 Gjorde samme feil selv, da jeg mister all energi av et tungt studium som krever mye lesing. Mistet kontakten med hver eneste en, angrer den dag idag!

  3. Anonym: jeg tenker at de som ikke forstår at jeg vil prioritere lesing og orden i livet mitt, fortjener ikke å være vennene mine heller 🙂

  4. Godt å høre at jeg ikke er den eneste som sitter hjemme alene i dag. Skal ut resten av helga så da måtte jeg nesten få unnagjort litt viktig skolearbeid i dag. Synes du er flink Ida! Stå på! Kanskje litt sent med et middagstips, men kan være gret å ha til en annengang. Hvis jeg mangler inspirasjon og matlyst er synes jeg det er veldig godt å steike ris, egg, bacom og evt grønsaker i en panne. Supergodt og veldig enkelt

  5. haha jeg kjenner meg litt igjen. Sitter her med skolebøkene. Burde lese, klikker rundt på blogger. har ikke lyst på noe til mat og bare hater livet litt. Vil at det skal bli mai, men da er det jo 4 eksamener som skal gjøres, og det frister ikke at all !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg