HERE WE GO AGAIN

Annonse

Om NØYAKTIG en måned, ankommer jeg et paradis på denne jord; Bali. Èn måned! Derfor (og egentlig også fordi at det straks er sommertid) har jeg i dag begynt på Betakaroten igjen. 

Så dette er en påminnelse til deg som enten skal på ferie veldig snart, eller som bare vil ha ekstra beskyttelse og brunfarge i sommer. Begynn på Betakaroten ASAP! Det er mange som spør når man bør begynne på Betakaroten, men jeg har ikke noe fasitsvar på det, annet enn at jeg selv begynner alt fra to uker til én måned før jeg skal være i solen. Jeg går ikke på kosttilskuddet året rundt – for det første er det jo dyrt å skulle bruke det hele året, for det andre har vi ikke så mye sol midt på mørkeste vinteren at jeg føler det er vits. Men nå, sommer og sol, Betakaroten for president! 

Betakaroten både beskytter huden din mot solbrenthet og soleksem, samtidig som du får en finere brunfarge som varer lengre ♥

Som dere vet har jeg et samarbeid med Good For Me, og nå får dere et helt supert tilbud på Betakaroten hos dem. Dere får altså første levering til 99,- i stedet for 249,-.

Bestill HER 🙂 

Selv om Betakaroten er fantastisk, holder ikke det på egenhånd hvis du virkelig vil ta vare på huden din i sola. Her er mine beste tips for en fin brunfarge samtidig som du passer på huden: 

♥ Skrubb huden din godt før sommeren, eller før du reiser på ferie. Jeg liker å skrubbe huden 2-3 ganger i måneden til vanlig også, for å få vekk døde hudceller og holde huden ren på hele kroppen. Egen skrubb til ansiktet anbefales! 

♥ Ikke ta solarium for å gjøre deg “klar” for sola. Jeg fikk noen kommentarer på det da jeg gjorde dette forrige uke, og har lest en del om det siden. Mye tyder på at de kunstige strålene i solarium faktisk ikke forbereder huden din på solen, men at den kun gir farge til det øverste hudlaget ditt – og i tillegg øker faren for hudkreft. Da er det bedre å jukse med litt selvbruning, og ja, man kan sole seg med selvbruning på huden. 

♥ Smør deg godt med solkrem. Anbefaler å aldri ha lavere faktor enn 25, og å smøre deg hver gang du har badet med mindre du er sikker på at solkremen din er vannfast. Kjøp solkrem på apoteket her hjemme, solkrem som du kjøper på et stativ i en strandkiosk kan ha stått lenge i varmen og beskytter kanskje ikke huden like godt. 

♥ Ikke ligg og sol deg i 6 timer i strekk! Det er ingenting galt med å ligge under en parasoll og lese en bok. Tro det eller ei, men du får farge da også. Og så slipper du kanskje  å bli helt kokt. 

♥ Når du har vært ute i solen en hel dag; ta en lunken dusj for å kjøle ned huden og smør deg med aftersun og/eller aloevera. 

♥ Hvis du begynner å flasse; skrubb med bodyscrub, du kan ikke redde det uansett! Når du har skrubbet, smør deg inn med et bodybutter så du får masse fuktighet på området som flasser. 

♥ Og ja, ta Betakaroten som kosttilskudd så klart! 

Ps. Det går også an å gjøre engangskjøp hos Good For Me, slik at du kun mottar 2 bokser som varer i 4 måneder. Da vil du ikke få tilsendt Betakaroten automatisk. Hvis du likevel velger å bestille på vanlig måte slik at du får tilsendt automatisk, er det ikke bindingstid. Man sender bare en mail til [email protected] og sier at man ikke ønsker å motta lengre. 

32 kommentarer
  1. Har du et bilde av deg i den rosa kimonoen fra nelly som du hadde med til Dubai? lurer sånn på hvordan den ser ut på. var du fornøyd med den?

  2. E: Hei! 🙂 Nei, den rakk jeg aldri å bruke der! Men den er fin på syns jeg. Veldig gjennomsiktig, da!

  3. Takk for tips! Forresten GUD så nydelig du var på de “pink” bildene du postet tidligere idag. Klem <3

  4. Hei

   Var det ikke nettopp en nyhetssak om Betakaroten? At dette skal være kreftfremkallende? Syns i såfall det er litt på kanten og reklamere for dette produktet!!

  5. Hei Maria,

   Saken du refererer til gjelder produkter som inneholder for mye betakaroten. Vårt produkt er godt under grensen, samtidig som kroppen klarer å omgjøre den nødvendige mengden A-vitamin. Dette kommer av at det er en god råvarekilde.

   Betakaroten er ikke helseskadelig, unntaket er folk som røyker. Tvert i mot kan Betakaroten være gunstig når du tenker på den ekstra beskyttelsen huden får mot de sterke solstrålene.

   Er det flere spørsmål, kan vi kontaktes på [email protected]

  6. En bitteliten advarsel om betakaroten for de som vurderer å slenge seg på dette. Jeg prøvde betakaroten og fikk de mest sinnsyke pigmentflekkene i ansiktet!! Nå hadde jeg tendenser til det fra før, men det står ingen steder om at det blir verre av betakaroten på pakningen. Hvis man googler derimot finner man ut av det.. Og hvis man er gravid skal man absolutt ikke ta dette da for mye vitamin K kan skade fosteret.

   Viktig å si ifra så ikke folk blir helt blinde 😉

  7. Hei Kristin,

   Bra du kommer med dine erfaringer, men det er forskjell på produkter. Litt sjokolade er godt, tilfredsstillende og gir energi, mens for mye sjokolade kan gi vektøkning. Dette er bare ment som et eksempel, men budskapet er uansett at alt bør inntas med måte 🙂

   På kundeservicen vår har vi fått tilbakemeldinger fra kunder som har opplevd lignende tidligere, men at dette har opphørt med vårt produkt. Det kommer nok av at mange andre produkter bruker større mengder betakaroten for å utvinne den samme mengden vitamin A. I vårt produkt er det såpass små mengder betakaroten og denne mengden som er i produktet kommer fra en god kilde som er naturlig.

   Betakaroten inneholder ikke Vitamin k. Betakaroten inneholder vitamin A som er en normal bestanddel i brystmelk, så dette stemmer nok ikke helt. Røykere er derimot ikke anbefalt å bruke betakaroten.

  8. Skjønner godt at det kan være fristende å prøve betakaroten. Men jeg oppfordrer de som ønsker å bruke betakaroten til å sette seg inn i hvilke konsekvenser det kan ha. Flere forskningsraporter viser at betakaroten i form av kosttilskudd kan ha flere uheldige konsekvenser. Jeg ser at Good for me sier at det kun gjelder overforbruk/ høye mengder. Noe mange forskere vil si seg uenige i. Som Good for me sier er røykere også spesielt utsatt. I tillegg klarer ikke kroppen å ta opp alle vitaminer i slike kapsler, vitaminer som er i overskudd vil derfor gå ut i urinen.

   Her blir det skrevet om to ulike forsknigsgrupper. Det er flere slike rapporter som kommer frem til samme resultat. Den ene ble til og med stoppet da dødeligheten/krefttilfeller var så tydelig forhøyet hos dem som fikk betakaroten tilsatt.

   http://forskning.no/forebyggende-helse-helsepolitikk-mat-medisin-medisiner/2008/04/vitaminpiller-forlenger-ikke-livet

   Flere forsker mener at man er langt mye tryggere hvis man spiser to-tre gullerøtter per dag. Da vil man i tillegg få i seg flere vitaminer på naturlig og billig vis. Det finnes selvfølgelig også betakaroten i andre grønnsaker som brokkoli osv.

  9. Rart at du som er så obs på solkreft og sykdom tør å promotere slike kosttilskudd da det faktisk er bevist at ALL kunstig tilskudd til kroppen er kreftfremkallende. Det har ihvertfall vi på sykepleie lært av flere leger og professorer, haha. Altså alt fra trankapsler til vanlige vitaminer.

  10. Hei!

   Jeg og kjæresten min skal til Bali til sommeren og lurte på om du hadde noen tips til reisen? Vi har aldri vært der før. Sliter også litt med soleksem, og bestilte i den forbindelse en pakke med betakorten. Håper dette hjelper og at det ikke bare er noe dere bloggerne reklamerer for pga. noe annet. Krysser fingrene 🙂

  11. Til good for me. Jeg bommet på vitaminbokstaven. Selvfølgelig var det vitamin A som er i betakaroten. Uansett skal man ikke ha i seg ekstra av denne heller når man er gravid. Hvis man er gravid er det frarådet å ta kosttilskudd i noen som helst form pga at det ikke er forsket på effektene av dette godt nok. Uansett om det er vitamin A i brystmelk, så ammer man jo ikke når barnet er i magen, da bygger man barnet og skal være svært forsiktig med alt man har i seg! Og hvis det er tilfelle at folk har fått pigmentflekker som meg med andre produkter og ikke deres, så må jeg si at jeg er skeptisk til den påstanden. Særlig da jeg hørte akkurat det samme fra kundeservicen da jeg prøvde dette.. Produktet deres skal jo gjøre at man blir brunere, altså hjelpe til å øke pigmenteringen? Gjetter på at pigmentflekker da også blir brunere.. Hvis det er så lite betakaroten i deres produkt at man ikke øker pigmenteringen så er jo produktet per def verdiløst.. Nei, jeg har ikke tro på dette 😉

  12. Ida F: Hei! 🙂 Har ikke vært i Bali enda, men kommer tips når jeg er der! Håper du blir fornøyd med Betakarotenen, det er i hvertfall jeg 🙂 Klem

  13. Jeg har og bestil denne, men reiser til Kreta først i slutten av august. Når skal jeg starte med å ta denne da?

  14. Du er klar over at betakaroten ser ut til å øke rskikoen for lungekreft, prostatakreft, hjerneblødning og hjerteskader hos personer som røyker eller som har vært mye utsatt for asbest. Og at det anbefales å få betakaroten igjennom naturlige kilder.. Gjerne greit å informere om når du har så mange lesere som hopper når du sier hopp 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg