ÅRETS SKUMLESTE BURSDAG

I dag er det duket for det jeg gjerne vil kalle årets skumleste bursdag! Haha. Naddis fyller 26, og hver gang hun inviterer til seg blir det… Hold deg fast; drinkkonkurranse. Verten stiller med et spritsortiment som matcher hele taxfree-sjappa, og gjestene tar med seg blandevann og konkurrerer i å lage den beste drinken til de andre. Glemmer aldri den gangen jeg lagde Sure Sivert, og alle satt og brakk seg, men Naddis likte drinken så jeg vant et par øredobber fra Malene Birger…. HAHA! 

I år lager jeg drink sammen med Naddis så jeg skal slippe å drasse med meg seks liter blandevann på toget, så i år er det nok noen andre som stikker av med seieren. Like greit – jeg er ikke akkurat noen drinkekspert. 

Sååå, nå er det snart avgang, og jeg forlater til min store skrekk en kaotisk leilighet full av pappkasser. Jeg har jo kjøpt nytt spisebord, og alle kan jo tenke seg hvordan det ser ut med to spisebord på 45 kvadratmeter. Heldigvis kommer mamma og pappa på “dugnad” på søndag, da skal alt snus på hodet her og leiligheten skal få seg en liten makeover. Det blir så deilig å komme hjem fra Bali til “ny” leilighet! 

Nå gjenstår det bare å slenge kofferten i baggen, og så reiser jeg. Legg meg forresten til på Snapchat, kanskje jeg deler noen øyeblikk fra kvelden som egentlig ikke skulle vært delt… Idawulff heter jeg der! 

XOXO

16 kommentarer

Siste innlegg