SPONTANTE PLANER OG FLIRTINIS

Gjett om jeg var fornøyd med meg selv i natt, da jeg klarte å overtale Kristina til å komme på spontan Tønsbergtur i dag! Vi skal kose oss med drinker på terrassen, før vi skal se Matoma spille på Foynhagen – og hvem vet hva natten bringer etter det. Gøy blir det i hvert fall! 

Jeg tenkte å bruke juicemaskinen til å lage drinker i dag! Det er så varmt i Tønsberg nå at det renner av hele kroppen, så her må det noe kaldt og friskt i glassene. Har handlet inn til en drink som heter “Flirtini”, den er basert på champagne i stedet for Vodka, noe jeg tror er veldig lurt i denne varmen. 

Her er oppskriften, du som er under 18 kan bytte ut champagnen med Pellegrino-vann for å få en deilig mocktail 🙂 

♥ Du trenger: – Appelsiner  – Ananas  – Champagne – Isbiter

♥ Slik gjør du:  – Du bestemmer mendene appelsin og ananas selv, jeg bruker 1 ananas og 3 store appelsiner. – Fjern skallet på begge fruktene, og lag juice av dem i juicemaskinen. – Bland 50/50 juice og champagne, og add isbiter!

8 kommentarer
  1. Til info så trenger man ikke ta av skallet på frukten/grønt før du tar det i juicemaskinen. Superdeilig å slippe det. Eller forresten, kun på appelsin og lime man anbefaler det. Da slipper man å få en bisk smak.

   Ha en strålende dag videre og koooooos dere med drinkene. Hørtes suuuupergodt ut☺️😋😋😋

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg