LATE DAGER I SOMMERHUSET

Livstegn fra Danmark! Her er det så sterk feriemodus at jeg nesten ikke har godt av det. I skrivende øyeblikk har jeg forlatt sommerhuset, og sitter på en campingplass hvor jeg har kjøpt internett. Shit, som jeg savner internett. Jeg har brukt så mye mobilnett at jeg tydligvis ikke får kjøpt mer… 

Her går det i bringebærplukking, lek med de små, kortspill, spising, soving og mer kortspill. Veldig koselig og avslappende. Men nå gleder jeg meg også til å komme hjem til internett og juicemaskin og min egen seng igjen.  Avskjedshilsen fra en som skal fly et lite propellfly hjem i morgen. 

13 kommentarer
  1. Hei Ida!

   Jeg er ei jente på 19 år som pågrunn av sykdom ikke klarer verken jobb eller skole – å vurderer derfor veldig å faktisk ordentlig starte opp en blogg å gjøre det beste jeg kan ut av det. Jeg har alltid elsket skriving og fotografering, og har også blogget tidligere.

   Problemet er at jeg føler det er… flaut. At blogg er en flau ting å starte med – spesielt når du en ikke har vært på toppen siden 2009 og forsatt siden da – men tar det opp i 2015. Jeg burde ikke bry meg hva andre tenker men jeg klarer ikke la være. Redd folk skal snakke piss bak ryggen på en.

  2. Anonym: hei 🙂 det syns jeg ikke du skal bry deg om. Hvis man skal leve etter hva andre tenker og mener, får man aldri gjort noe som helst. Klem til deg!

  3. Var i Damnark tidligere denne måneden. Da hadde vi 30+ grader, badet i havet og koste oss. Hvem trenger syden, når man har Danmark, liksom? ha ha, men igjen, velkommen hjem!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg