50 ÅR SENERE

Nå er det 50 år siden jeg blogget sist, så tenkte kanskje det var på tide. 

Neida, men det føles litt sånn. Nå er jeg hjemme i Tønsberg for helgen, og godt er det. Det er her jeg føler meg hjemme, det kommer jeg ikke unna uansett hvor hardt jeg prøver. 

I dag har vi feiret mormor og morfar sitt GULLBRYLLUP! 50 års ekteskap. Det gjør meg så glad, ingenting i denne verden er viktigere enn familie – og jeg er så takknemlig for den flaksen jeg hadde, og som sørget for at jeg ble født inn i en familie hvor alle holder sammen og er glad i hverandre. Jeg kommer sikkert til å bli den første i slekta til å skille meg. Hehe, NEIDA. 

Uansett, vi startet kvelden på restaurant hvor vi spiste helt nyydelig mat, og dro hjem til mormor og morfar på kaffe og kaker etterpå. En sykt koselig kveld, og nå er jeg så trøtt og mett at jeg må passe på å ikke sovne stående, for da triller jeg nok ut døra og ned i sjøen. Tror ikke jeg trenger mer næring denne uken, for å si det sånn! Verdens søteste mormor og morfar! Takk for en kjempefin kveld 🙂 Nå skal jeg skynde meg å sovne før lillebror kommer krypende opp i senga. Jeg blir alltid gal som en orangutang når han kommer og legger seg, fordi han skrur på alt lys og herjer rundt som om det var konkurranse i å lage bråk på rommet. Da er det ikke helt utenkelig at jeg i halvsøvne reiser meg opp i senga og roper noen stygge ord. Uff… Jeg skynder meg! Zzzz….

13 kommentarer
  1. Du er så vakker, Ida – virkelig! Elsker hårfargen din, hvilke toner er brukt her?

   Og hvor er toppen/kjolen fra? Sinnsykt fin den og..

   Mrs. perfekt ass, jeg er sjalu..

   Gog helg!

  2. Lena: åh, tusen takk! <3 vet ikke hva fargen heter, men det er Ida Emilie på Rockhair i Tønsberg som har fikset og trikset! Anbefaler henne virkelig, selv om du muligens ikke bor i Tønsberg. Toppen er fra Zara 🙂 God helg og klem til deg

  3. Åhh, så koselig <3 Utrolig søt familie du har. Må bare spørre om du vet hvor hyllen i bakrunnen på det første bilde er fra!;) Utrolig fin!

   Du er vakker!;)

   God helg til deg!;)

  4. Hei ida! Du ser helt amazing ut på alle bilder! Jeg lurer på en liten ting: Du lager fantastiske hestehaler. Når jeg setter håret mitt i en hestehale får jeg ofte mange sånne “små-hår”/ babyhår som står rett opp, spesielt ved hårfeste. hestehalen ser mye mer bustete og mindre pyntet ut av den grunn.. Du ser ikke ut til å ha det problemet! Er du bare født heldig med flott hår, eller bruker du et fantastisk produkt for å få lagt alle små-hårene så det ser så fint ut som hos deg?

  5. Du er så nydelig! Virker som ei herlig jente! 🙂

   Lurte bare på, hvor er hylla i første bilde fra? 🙂

   God helg 😀

  6. Haha, søstra mi er heilt lik! Null hensyn, og eg nistresser med å sovne før ho kjem for å legge seg! 😛

  7. Er ikke fra Tønsberg, men skal søren meg ta turen din når jeg har enledning! 🙂

   Du har en av få blogger som liksom sier ting sånn som de er. Når ting er dritt sier du det, og når ting er bra sier du det.. Er så møkk lei perfektbloggene, og du har den eneste bloggen omtrent som jeg fortsatt leser. Bare sånn for å ha sagt det! Selvom jeg kalte deg Mrs. Perfekt 😉

   Fortsatt god helg, stå på 🙂

  8. marie: hei! 🙂 Takk, så hyggelig. Jeg bruker kjempelang tid på å lage en helt vanlig hestehale, haha. Jeg grer en på plass i sikkert fem minutter, og så legger jeg småhårene ned med vann. På dårlige dager smører jeg gjerne hendene med håndkrem før jeg legger ned småhårene, og så sprayer jeg med hårspray til slutt. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg