JEG HAR BURSDAG

ÆÆÆÆÆ! Jeg har bursdag! Tenk at jeg fyller 25 år i dag. Det er jo helt vanvittig, jeg syns ikke det er så lenge siden jeg fylte 18. Jeg husker fremdeles prinsessebursdagen min som om den var i går. Jeg hadde på meg en alt for trang, rosa silkekjole, krone på hodet, og arrangerte min aller første hjemme alene-fest. Jeg visste ikke at pappa satt borte hos naboen og spionerte, men det ble fort avslørt da lillebror på 14 og hans kompiser troppet opp for å delta på festen, med bæreposer fulle av øl. Nå er det altså syv år siden jeg fylte atten. Fem år siden jeg fylte tjue! Tjuefem år siden jeg ble født. 

Det føles ikke så ille å være tjuefem, altså. Jeg har jo sagt siden jeg var femten at jeg gleder meg til å fylle 30, og det gjør jeg fortsatt. Men inntil videre, får jeg nøye meg med å være 25. Snart voksen, hihi. 

I dag skal jeg bare kose meg hjemme med familien, og i kveld skal vi ha et lite selskap. Jeg er ikke helt i form, så det passer fint å ta det helt med ro. Håper alle har en fin søndag 

32 kommentarer
  1. Gratulerer så masse med dagen, fine du! Håper du får slappet godt av og kost deg med det dagen bringer.

   Alltid kjekt med bursdag! <3

  2. Gratulere så mye med dagen, Ida! Håper du får en kjempefin dag 🙂 Har alltid følt at du er så mye eldre enn meg selv om det bare er 2 år i forskjell, men det er kanskje fordi jeg begynte å lese bloggen din for mange herrens år siden og da var jo de som var 1 år eldre enn deg såå mye voksnere og kulere, hehe 🙂 Rart det der..

  3. Gratulerer så masse med dagen:) Håper du har hatt en kjempe flott dag og t den forstatt er like fin kvelden lang 😉

  4. Gratulerer så mye med 25 års dagen fine Ida. Har lest deg i mange år og du er en av mine favoritter. Håper du får en nydelig bursdagsfeiring. Klem fra bloggkollega.

  5. Gratulerer så mye med dagen! Visste ikke at du også var Septemberbarn!

   Haha, jeg også har alltid sagt jeg gleder meg til jeg fyller 30! Er bare 22 nå så har noen år på meg å skifte mening, men har jo ikke gjort det hittils!

   Ha en fantastisk dag! Du er min FAVORITTblogger <3

  6. Hei!

   Jeg lurer på hvordan du har fått tak i grått og hvitt sofatrekk til søderhamn sofaen din?

   Jeg er på utkikk etter nettopp slik sofa, men finner ikke hvit eller lys grå noen steder..

   Si ifra hvis du skal selge din engang, hehe!

   Hilsen Silje

  7. Husker så godt bloggposten fra 18 år dagen din 🙂 “nå sitter jeg i sengen til mamma og pappa som ALDRI skal signere på et papir for meg ever again, AMMAGAAAD” haha:) Gratulerer med 25 årsdagen, gleder meg til å lese bloggen din i 8 år til <3

  8. Gratulerer så mye med dagen, Ida 😀 Håper du har hatt en fin bursdag!

   (Du er veldig fin på håret forresten.) Klem 🙂

  9. Gratulere med dagen fra en som følger der her og er fra samme sted som Tønsberg, men aldri sett deg i virkeligheten og hvis det skjer så håper du sier hei. Håper dagen din har vært strålende og i natt må du se den røde måne hvis er våken kl 04.

  10. Gratulerer så mye med dagen din igår! Håper den var toppers. Kan du lage et innlegg om 25 ting du har lært opp igjennom livet?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg