NÅR DU BLIR SKIKKELIG FORELSKA I EN SANG

Vakre Adele gjør comeback, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker denne sangen. Den river til og med i hjertet på en som ikke har noe hjerte for tiden 

Har du hatt en fin helg? Det har jeg. Med masse familie, og det som hører med. Turer i finværet, masse god mat, småkrangling og kaffebesøk. Ingenting er bedre enn familie, men det er heller ingen som kan gjøre deg mer gæren. Når pappa hører på radio for eksempel – jeg blir så kvalm av radioprating at jeg kan brekke meg når enkelte programmer står på. Og så er det jeg som er unormal og vanskelig?! Aldri…. Hehe. 

Jeg blir i Tønsberg til i morgen, og så må jeg vel komme meg ut av dvalen og tilbake til storbyen. Håper du liker sangen og har en fin kveld 🙂 

12 kommentarer
  1. Det her e min første kommentar på en blogg EVER, og kan forøvrig skryte på mæ at æ har vært fast leser av bloggen din siden du starta. hadde alle bare vært som dæ. god, du e aaamazing!

   kjøss og klæm fra Nord-Norge

  2. Endelig Adele-Comeback! Jeg har ventet i noe som føles ut som en evighet.

   Apropos riving i hjertet, hvis du vil ha mere god høstmusikk anbefaler jeg Sondre Justad og hans nye album (som heter Riv i Hjertet), der er det så mye fint!

   Caroline <3

  3. ELSKER denne sangen!!

   Så at den hadde fått terningkast 3 i en eller annen omtale- vel, de om det… jeg syns den er helt nyyydelig!

   Ha en flott dag =D

  4. Sangen er altfor fin <3 Bra du har hatt ei fin helg, har kosa meg med familie sjølv – barnevakt for tantebarna, hehe.

  5. Shit for eit comeback! Heldigvis har ikkje Adele glømt vekren korleis ho skriv fantastiske tekstar eller korleis ho skal bruke si fantastiske stemme! Det riv i hjartet. Gløymer aldri fyrste gong eg haure “someone like you”! Grein som en unge.

   Bra du har hatt ei fin helg! Kjenner igjen radio-frustrasjonen til de grader!!! haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg