JEG ØNSKER MEG MUNNKURV

Statusrapport: har sjekket inn på Hotell Mamma og Pappa. Sitter og leser til eksamen, noe som er mye enklere når man har isbitmaskin, sjøutsikt og noen som lager middag. Nå trengte jeg virkelig å komme hjem. På bussen på vei hjem i går var jeg så trøtt og svimmel at jeg ikke irriterte meg over en eneste ting. Det er ganske sjeldent, når Ida Wulff, dronningen av irriterende og nådeløse observasjoner, sitter på buss i én og en halv time. Haha! 

Jeg kom hjem til pappas hjemmelagde pizza. Som vanlig komplimenterte jeg pizzaen, og sa den kunne kommet rett fra Peppes. Ment som et kompliment, tatt som en fornærmelse. Så det sier vel litt om hvor bra den pizzaen er, mmmm! Ellers ble det snakk om julegaveønsker i går. Å komme på noe man ønsker seg er alltid like vanskelig, sånn utenom at jeg ønsker meg at hele familien skal dra til Hawaii i tre måneder og bade. Ida: åh, nå kom jeg på hva jeg ønsker meg! Pappa: munnkurv?

Så ja, alltid hyggelig å komme hjem! ♥

8 kommentarer
  1. Wow, den pizzaen så amazing ut! Skal ha pizza senere ikveld, tror jaggu jeg må sette deig snart. Tenna løper i vann!

  2. Ååh, del oppskrift – den så himmelsk ut!

   Akkurat det med munnkurv er noe jeg får høre selv i blant, digger måten du skriver på 🙂

   Klem <3

  3. Den kommentaren med munnkurv har jeg selv fått et par ganger ja, haha 🙂 Stor fan av bloggen din og måten du skriver på.

  4. Du vet du ikke har blitt helt voksen enda når du fortsatt omtaler foreldrenes hus som hjem 🙂 du er så heldig som har foreldre og komme hjem til! Kos deg med dem og eksamenlesning 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg