EKSAMENSTRYNE

Et eksamenstryne er mye mer enn et tryne som leser til eksamen.

Et eksamenstryne er poser under øynene, fire løsvipper igjen på hvert øye, fortenner som begynner å ta farge av all kaffedrikkingen, hår så fett at en skulle tro noen hadde klemt ut en flaske Melange i det, gråhvit hudfarge, bitemerker i leppa, en tydelig sinnarynke, fullstendig fravær av sminke, unappede øyenbryn, fortvilede øyne. Og så videre. Altså, dette eksamenstrynet er jo helt sjukt. Var ikke klar over at jeg hadde evnen til å se sånn ut, tror ikke jeg har kjørt denne looken siden jeg var 18 år og ikke åpnet regninger, sov hele dagen og var våken hele natta. 

Her om dagen sa jeg nei til et oppdrag som gikk ut på at jeg måtte stille usminket til “før-bilder”. Rett og slett fordi jeg ser ut som en leiemorder/demon/uvasket bingo-entusiast. 

Nei, nå er det på høy tid med litt mer hjemmespa, litt mindre bøker. 

17 kommentarer
  1. Hei igjen! Jeg har skrevet et morsomt innlegg på bloggen min som jeg tror mange toppbloggere vil kjenne seg igjen i. Ta en titt da vel!

  2. Hjemmespa?? Hva gjør du da?? Hvordan skjemmer du deg bort, eller går det mer på skjønnhetsredning etter eksamenslesing ☺️🤔 Har du noen billige beautyhacks?

  3. Håper eksamensperioden din snart er over! Lykke til i mellomtiden 🙂

   PS: Hvor redigerer du bildene dine, som dette for eksempel?

  4. Ah, “sov hele dagen og var våken hele natten”. Story of my life. Døgnrytmen som er sendt meg rett fra helvete passer ekstremt dårlig inn med skolehverdagen.

   Men når eksamenstrynet melder sin ankomst, så vil det jo også si at du har brukt tiden riktig:) Masse lykke til, stor klem <3

  5. Dette er et av de tilfellene der et bilde sier mer enn ord! =P hehehe, eksamenstiden er tøff, men guuuu så deilig det er når det er over!

   Men kjære deg, ta deg tid til litt hjemmespa mellom lesingen, det går også an å lese mens du tar deg litt hjemmespa også! 😉

   Selv om det er å anbefale å ta en avbrekk for litt nyting!

   Masse lykke til med eksamen =)

  6. Eksamen er kjipt når det står på, men ingenting slår lykkerusen når en er ferdig å slipper å tenke på det før neste år 😛 Eller når en er fullstendig ferdig og det plutselig går opp for deg at en ikke trenger å ta eksamen igjen noen sinne!

   Lykke til, husk å ta vare på det selv. Hodet fungerer bedre når kroppen har det bra 🙂

  7. Et eller annet i badespeilet ligner på dette hver morgen for min del. Hehe. Leiemorder/demon/uvasket bingo-entusiast. Må kåres til ukas morsomste beskrivelse. Tror jeg dauer…. ;D Tvi tvi med eksamen.

  8. Hei Ida! Jeg skal til Gran Canaria i vinter og det begynner å bli en del år siden sist. Har du noen anbefalinger til shopping i området Puerto Rico og eventuelt Anfi del Mar/Arguineguin? Orker ikke traske i de glorete turistbutikkene, så trenger en målrettet plan! 😉

  9. Hahhaha story of my life!! Er på siste året i bacheloren nå, og har aldri i mitt liv hatt så mye skolearbeid på en og samme tid. Kommer til å se ut som en burugle lenge etter jeg er ferdig til sommeren. Herregud hvordan skal dette gååååå

  10. Åå stakkars! Er så glad jeg bare har en eksamen i år, æsj er no skikkelig herk..

   Men om du trenger en pause, så har jeg akkurat sluppet musikkvideoen til singlen min, så kos om du vil sjekke den ut! Låta heter “Broken Diamond” og er første singlen av masse ny musikk dette året ^_^

   https://www.youtube.com/watch?v=p-cvY95Mofg

  11. Haha du er herlig! Kjenner meg så alt for godt igjen i dette! Men du må ta deg tid til noe annet enn lesingen også og ikke slite deg heelt ut :-)) Lykke til med eksamen!

  12. Godt å se at andre også har det slik, haha! Pen er du nå uansett 😉

   Snart er det også min tur til å ha eksamen..

   Lykke til!

  13. Jeg er så glad jeg ikke er den eneste! Takk <3 Jeg griner bare jeg leser ordet “eksamen”. Masse lykke til!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg