EN JULESANG JEG ELSKER

Okey, så er det egentlig en nyttårssang, men jeg elsker å høre på den i julen. Etter at jeg hørte den i SATC-filmen, har den vært fast inventar på spillelistene mine. Litt rart, ettersom den gjør meg sykt trist. Men fin er den! Tannlegen ga meg litt av en julegave; jeg trenger ikke trekke visdomstenner! Men det var nok av andre ting å finne på inni dette brødhullet, så jeg slipper ikke helt unna likevel. Faktisk første tannlegen jeg har vært hos som ikke fyet på meg for at jeg snuser. Akkurat i det jeg skulle dra den der jaja, men jeg skal slutte uansett så, så sa han at snus motvirker hull i tennene. Det har jeg alltid påstått, men jeg har aldri blitt trodd. Så da fikk jeg det bekreftet! 😉 Nå skal jeg få orden på løvemanken og møte Malin i byen. Forhåpentligvis kjøpe siste rest av julegaver (hvorfor er det alltid en siste rest uansett hvor tidlig ute man har vært?) og kjøpe 5-6 pysjamaser og kosedresser. Noen ganger får jeg bare helt cravings på den type plagg, nå skyldes det nok feriemodusen. Hva er din favoritt julesang? Ser at jeg godt kunne oppdatert listen min litt.. 

11 kommentarer
  1. Min favoritt er Stjernesludd, av Dum Dum Boys, og “Mom returns and finale” fra soundtracket til Hjemme Alene, av John Williams 🙂

  2. Hei!

   Jeg bare lurte på hvilken frisørsalong du går til Tønsberg og hvem du går hos? 🙂

   God jul!

  3. Åh, ja elsker denne. Ble fast inventar i julelista etter SATC for min del også. Finnes ikke koseligere og finere, vel? Andre favoritter jeg har er:

   Fairytale of New York – The Pogues.

   Santa Claus is coming to town – Jacson 5 (haha, så fartsfylt og morsom, synes jeg)

   Jolevise – Odd Nordstoga

   Og av de helt tradisjonelle blir det Det lyser i stille grender.

  4. Min sang er all i want for christmas (: God jul <3

   Hvordan gikk det med deg på bedriftsøkonomi eksamen? :D:D

  5. Min favoritt er også Auld Lang Syne, med samme begrunnelse som deg! Jeg elsker at Carrie løper over til Miranda midt på natten bare for å være sammen – uten at Miranda ba henne om å komme. Det sier så mye om vennskapet deres, slike vennskap betyr alt!

   God jul Ida, håper du får en fin jul sammen med familie og venner. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg