KLAR FOR EN PARAPLYDRINK ELLER FEM

Akkurat nå er jeg hjemme i Oslo-leiligheten min, bare for et par dager. Rart hvordan dette ikke føles som hjemme – jeg har ikke engang hengt opp lampen over spisebordet enda. Det er fint her og alt sånt – men nå venter jeg jo bare på at leiligheten jeg har kjøpt skal bygges, og da klarer jeg liksom ikke helt å føle meg hjemme her. Noen har daddy issues, jeg har apartment issues, haha! Aldri fornøyd. 

Men ja, dette blir en snarvisitt i mitt eget hjem, jeg skal egentlig bare pakke kofferten jeg skal ha med meg til Thailand og dra avgårde igjen. En 15 dager lang juleferie i varmen venter meg, og jeg kjenner at jeg lengter. Hva er vel bedre enn å runde av et slitsomt år på denne måten – ikke vet jeg ♥OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har løpt rundt i butikker som en gal person i dag, for å krysse av den lange handlelista til turen. Det er alltid mange småting å huske på, men jeg er blitt enig med meg selv om at jeg klarer meg så lenge jeg har; pass, mange nok bøker og solkrem. Reisetips nr 1 er å alltid kjøpe med seg solkrem og Mygga hjemmefra! Kunne aldri funnet på å kjøpe solkrem fra et stativ på en strand et eller annet sted. Selv kjøper jeg Cliniderm solkrem fordi den er utrolig bra, men den er helt psycko dyr, så tips nr 2 er å hamstre denne om sommeren da det pleier å være gode tilbud på den i flere apotek. Og ellers ble løsningen på kleskrisen min å bestille 16 plagg med ekspress fra Nelly. HAHA! Heldigvis er jeg fornøyd med over halvparten, så kleskrisen er avverget. Skal dog nevnes at det oppstod en annen liten krise da jeg skulle prøve alle de nye plaggene. Den ene kjolen luktet nemlig så svette at stanken slo meg i fleisen da jeg rev opp plasten. Har aldri opplevd maken?! Vi snakker råtten taco her. Jeg har full forståelse for at man noen ganger mottar klær som andre har sendt i retur, men ikke klær som andre tydeligvis har trent, sovet og født i?? Æsj.Taco-kjolen blir ikke med til Thailand, men det blir heldigvis jeg! 

12 kommentarer
  1. Pilgrim boka er genial når du kommer inn i den, så ikke legg den fra deg selvom det kanskje tar 150-200 sider før den fanger deg fullstendig. Så verdt det.

   Måtte bare nevne det, hehe. Kos deg i Thailand!

  2. Så utrolig dårlig gjort av Kristina å bare dumpe deg i siste liten.. Var bra Malin kunne reise med deg da!

  3. Gleder meg til masse bilder og reiserapport fra turen din. Er spent på om du liker maten og i tilfelle hva du anbefaler av Thai mat (jeg var dessverre ikke så glad i maten der, men mulig jeg ikke var heldig med valget av retter og steder) Ellers er det herlige utflukter og flott natur, så bare å nyte 🙂

  4. Hvilket redigeringsprogram har du brukt for å lage stjerner på bildet? 🙂 Kos deg masse i Thailand!

  5. Hahah der lo jeg!! Har opplevd AKKURAT det samme da jeg bestilte en kjole fra nelly! Elsket kjolen, men måtte sende tilbake da den stinket..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg