10 SANGER Å VÅKNE TIL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har fortsatt ikke rukket å kjede meg – vinterferie er FANTASTISK! Skal du gjøre noe spennende i vinterferien? Blir ikke noe eventyr på meg, dessverre. Skulle gjerne reist og fått litt varme, men jeg har en del ting som holder meg hjemme i dette kalde landet, og det er egentlig helt greit. Dessuten har jeg mange friuker framover, så kanskje jeg uansett kan hoppe på et fly i nærmeste framtid. 

Ellers har jeg ikke noe spennende å dele med dere i dag! Men jeg kan dele morgen-spillelista mi med dere? Det er sangene jeg drikker kaffe, dusjer og sminker meg til for tiden. Sykt weird sammensetning av sanger, men noen ganger trenger man litt gangster boost (got kendall, got kylie, got miley, haha) og andre ganger trenger man bare en gladsang, slik som den under her. Ny favoritt! Link til spilleliste her, jeg sletter og legger til hele tiden. Spotify-nørd, ja!

21 kommentarer
  1. Hei Ida 🙂 Jeg lurer på om du vil dele noen tips til shopping, spisesteder, cafer og ting man kan gjøre i København? Jeg skal dit i sommer og da er det jo litt varme der også! Kanskje du vil lage innlegg om det? God helg!

  2. Når jeg trykker på linken kommer det bare opp en fane hvor det står “about:blank”, har du kjennskap til problemet og kan fikse det?:D

  3. Hei 🙂 Mulig du har svart noen på det her før, men snart googlet meg ihjel og finner ingenting! Hehe! Hvordan er det å ha helt hvit sofa? Jeg pønsker veldig på en hvit sofa fra IKEA, men ser for meg det upraktiske med det. Så: Er det helt håpløst, eller funker det fint?

  4. “Dansa pausa” er en gullfin sang å våkne til. Litt kaffe, litt sol, masse snø og raske rytmer. Hurra det er lørdag!

  5. Ikke alltid så verst å være hjem i vinterferien heller.. Selv har jeg måttet avstå fra Oppdalstur pga vannkopper, så får bare håpe det byr seg en tur til før snøen forsvinner. Ønsker deg en fin dag 🙂

  6. Tusen takk for tips!! Jeg kjenner jeg elsker den allerede 😀 Har savnet ny musikk til pendlerruta mi <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg