VEGGIE BURGER FOR LUNCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går lagde jeg meg veggie burger til middag, og det var så godt at restene ble lunsj i dag. Jeg har funnet ut at det viktigste for meg på en burger er ost (hei hei, ostevrak her), så hvorfor ikke droppe den flate kjøttbiten som egentlig ikke er så god uansett. Jeg kjøpte “kjøttet” på den helsekostbutikken inne på Byporten, de fleste helsekostbutikker har faktisk et kjøleskap med vegetarmat hvis du er på leting. Burgerne jeg kjøpte er av et svensk merke som heter Anamma, og det smakte faktisk veldig godt med litt krydder på.  Sååå, det var dagens lille lunsjtips! Her nytes lunsjen på balkongen, for et vær!!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

5 kommentarer
  1. Det så sykt digg ut. Veggismat ftw. Må teste ut å lage burger selv av kikerter en gang. Nesten litt sånn falafel-burger ish. Nam!

  2. No no no, den burgeren der er ikke god! Kjøp heller “hälsans kök” sine veggisburgere, de har den på alle helsekoster jeg har vært i, til og med i enkelte kiwi-butikker:) garanterer deg at den er 10 ganger bedre!

  3. Nååå husker jeg selvfølgelig ikke hva den burgersjappa heter, men du vet ovenfor Lille Asia i Hegdehaugsveien ligger det en bitte liten burgerbutikk rett ved siden av Olivia? Der har de seriøst verdens beste veggisburger nam

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg