FJOLS TIL FJELLS

Inneholder sponset produkt OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Hei og hopp! Fjolls på vei til fjells. I skrivende øyeblikk sitter vi fire jenter i en bil full av bagasje, vin og… Ostepop. Ja, det stemmer. En av jentene knakk dessverre de sosiale antennene sine i dag tidlig, og bestemte seg for å poppe en pose ostepop i bilen. Jeg elsker ostepop, men gurimalla som det oser. Haha! Men man må vel gjøre opp for at man ikke har noen prompende mannfolk/bikkjer i bilen. 

Vi skal altså på hyttetur, og bare kose oss hele helgen! Halve kofferten (ja, koffert…) er fylt opp med tursko og turklær, mens den andre halvdelen er fylt med kosedress, spill og vin. Dere kan jo gjette hvilken halvdel som kommer til å seire denne helgen 😉 

Woop woop, hytte her kommer vi! 

16 kommentarer
  1. Cards against humanity er et fantastisk spill. Du vet det har kommet på norsk også? Under navnet Anti human. Også veldig morsomt!

   Koooos dere på hyttetur! Jeg bruker helgen på å lese pensum og skifte dekk på bilen. (hvorfor må det være eksamensperiode akkurat når solen og varmen begynner å titte frem? Lengter ut!)

  2. Haha, pakker koffert på hyttetur sjølv! Gleder meg til å lese om turen, og all morroa de har hatt! Jobber sjølv for harde livet med innlevering av masteroppgåve, då hjelper det å leve litt gjennom andre 🙂 Kosedress og spillkveld høyres perfekt ut akkurat no!

  3. Anonym: syns synd på jenta, hun kommer til å angre en dag. Og så syns jeg hun burde ta operasjonene sine i stillhet.

  4. lixil: jaa, angret på at jeg ikke kjøpte norsk, men jeg hadde hørt at det engelske var morsommere! Får investere i et norsk et også, tror jeg 🙂 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg