NÅR DU HÅPER PÅ Å SNØ INNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hei fra sofaen på hytta til Margrethe! Denne sofakroken har jeg nesten grodd fast i, føler jeg. I går begynte det å hagle og snø helt vilt, og jeg satt i mitt stille sinn og tenkte at; det gjør jo egentlig ikke noe om vi ikke får kjørt hjem, jeg koser meg her jeg. Dessuten hadde vi jo både sjokolade, potetgull og brownies, så vi hadde overlevd en stund. Men nå skinner sola og veiene er bare, så i morgen reiser vi dessverre hjemover. Stemmer det at det snør i Oslo nå?! I såfall må himmelen bare skjerpe seg. Fælt å tenke på at det snødde på 17. mai det året jeg flyttet til Norge. 

Nå har vi spilt spill og drukket vin to kvelder på rad, så jeg er litt sliten i hodet. Kjenner det blir godt med en edru filmkveld i kveld. Dere som følger meg på snap har kanskje sett de blå shottene vi drikker? Små Sure heter de, og med dem på bordet kan det til og med bli fest selv om man bare er 4 personer. Ikke dårlig! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg ta på meg turklærne og ta meg en fjelltur!

Neida. Skal vel heller se på Skam og spise jordbær dyppet i melkesjokolade 😉 

10 kommentarer
  1. så bra du koser deg på hyttetur 🙂

   Hvor gammel var du da du flyttet til Norge?

   Hvor er du fra? 🙂

  2. Hei Ida!!

   Digger de Celine brillene dine. Jeg har selv hatt Celine Audrey brillene men de ble for store for mitt ansikt. Derfor lurer jeg på om du kunne målt brillene fra kant til kant oppe? Skjønte du hva jeg mener? Tør ikke bestille de på nett hvis de er like store som de andre. Da hadde du vært en engel.

   Kul blogg btw!

   M

  3. Elise: vinneren er blitt kontaktet på Facebook, jeg annonserer i utgangspunktet aldri vinnere av konkurranser 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg