HEI FRA GARDEROBEN

Jeg sitter i garderoben min og leser, omringet av kjoler, sko og et summende kjøleskap. Eneste stedet i denne lille skokassen hvor jeg slipper dagslys og lyden av unger som truer med å ta livet sitt hvis de ikke får is.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ja, hei fra garderoben. Tror jeg må skaffe meg porselenstenner etter denne helgen, kaffe, snus og rødvin er blitt mitt munnskyll.

Da jeg våknet i dag morges skjønte jeg at det har vært en vill natt. Gjestedyna var kastet langt avgårde, og jeg lå på tvers av senga med hodet på nattbordet. Det tok litt tid før jeg forstod at jeg hadde vært på Farmen hele natten, et skikkelig mareritt. For en stund siden ble jeg nemlig spurt om å være med på Kjendis-Farmen. Jeg vurderte å vurdere det i ett minutt, før jeg slo det fra meg. Dere vet: man har et liv, eksamen, planlagte reiser, hater å være på tv og så videre. Men i natt var historien en helt annen. Jeg dro avgårde til denne gården, innstilt på å være der i to jævla måneder. Så kommer jeg dit, og det viser seg å være en blog edition av programmet. En haug med sure bloggere uten sminke og mat – herregud, det må jo forresten være en helt super idé. Jeg bestemte meg uansett for å pakke sakene og forlate programmet første dag, da kamerateamet insisterte på å være med meg inn på utedoen. Kjipt. 

Da jeg skrev inn overskriften på dette innlegget kom det opp et forslag som jeg tydeligvis har skrevet tidligere; HEI FRA GARDERMOEN. Jaja, om mindre enn en uke kan jeg skrive det igjen, får prøve å fokusere på det 🙂 

23 kommentarer
  1. Kjenner igjen den garderobe-delen ja! Selv har jeg buret meg inne på brors gamle soverom for å lese, da dette er nederst i kjelleren og stenger ute alt av menneskelig aktivitet fra resten av familien, haha! Den blondetoppen var fantastisk fin også, hvor har du fått tak i den?

  2. Haha! Jeg trodde det sto “Hei fra Gardermoen”…

   Hadde jo vært såå gøy å sett deg på Farmen da! 😀

  3. Du er fantastisk, Ida! Du bare stråler og er ærlig, vi digger det! Jeg hadde likt om du kunne vist hvordan du lager alle de flotte hårdottene dine, håper det ikke er sært å spørre om 🙂 Ha en flott uke!

  4. Har så liten tro på kjendis-Farmen, men du hadde vært det sykeste trekkplasteret for meg i alle fall haha! Skjønner goodt at du ikke vil da herregud for et opplegg!

  5. Helle: så hyggelig, Helle <3 dette er bare en slurvedott, så jeg har dessverre ingen brukbar oppskrift til deg! Flott uke til deg også 🙂

  6. Martha: blir spennende å se om det duger! Er redd castingen ikke funker for meg altså, da er det kanskje morsommere å se på vanlig farmen?

  7. Den toppen var sinnsykt fin! Hvor finner folk så fine klær? Føler jeg er skikkelig dårlig til å fnne fine klær 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg