MIDDAGSDATE & BADEDATE

Det er ikke ofte jeg drar med meg kamera på venninnedates. Rett og slett fordi jeg ikke vil at venninnene mine skal stresse og føle at de må stæsje seg for å henge med meg. Dessuten er det faen ikke normalt å sitte og knote med et kamera på restaurant, er det? Å ta bilder med telefon er én ting, å sitte og bytte linse er en helt annen. Føler jeg, da. Men i dag ble det litt sånn “smil til kamera, du er det mest spennende som har skjedd i livet mitt i dag”, haha! Min kjære Thea har fått seg ny favorittrestaurant på Frogner, og ville vise den til meg. Den heter Blå Elefant, og har veldig god thaimat. Sjekk ut! Ble et par glass vin også, og jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå hjem. Ever! Bare sitte der med pleddet og snakke. Sånne stunder gjør at jeg faktisk liker Oslo, jeg liker menneskene mine i denne byen. 

På vei hjem fikk jeg “jeg går bak deg”-melding av Jojo. Hun var på vei for å ta seg et kvelsbad i hooden min, så jeg innså jo fort at daten jeg hadde med støvsugeren og kofferten bare måtte vente. Jeg tok på meg jobben som badefotograf, og vi ble sittende ytterst på Tjuvholmen og plapre helt til sola ble trøtt og jeg ble kald. Jeg ble kald, og det var ikke jeg som badet for å si det sånn. Men Jojo har lovet å si fra neste gang hun kommer for å bade. Jeg har svart badedrakt jeg også, og den har jeg planer om å bruke. Selv om jeg ikke ser like sterk ut som Jojo i den, men jeg har hørt man ikke trenger å være sterk for å bade. Bare litt tøff!  Fine venninner jeg har Og det var hyggelig å være litt sosial i kveld, selv om jeg ikke trodde jeg orket. Nå skal jeg bruke det gode humøret mitt på å shine leiligheten før jeg forlater den! 

7 kommentarer
  1. Høres ut som en koselig dag 🙂

   Dette er ikke ment som kritikk, bare et tips til deg for å opprettholde den gode rettskrivingen din; man bytter objektiv på kamera, da det består av flere linser.

   Hører mange som sier det samme, så du er nok ikke alene om det altså 🙂

   uansett – fortsett med det gode arbeidet på bloggen <3

  2. Hørtes ut som bra dag! 😀 Syntes også det er flaut å drive å fikle med kameraet offentlig, ahah..

  3. Thaimat er godt, ja 😀 Takk for tips! Får drasse med meg kjæresten til Blå Elefant og teste ut en gang :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg