SMOOTHIE BOWL OG SÅNT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA SMOOTHIE: frosne jordbær+blåbær, økologisk kokosmelk og vann TOPPING: goji-bær, banan, granola, kokosflak og raw cacao

Hva passer vel bedre enn å følge opp forrige innlegg med et par bilder av en smoothie bowl? Hah… Tusen takk for fine tilbakemeldinger i hvertfall, det er godt å lese at mange er enige. Innlegget er like mye en påminnelse til meg selv, bare så det er sagt. 

Men ja, her sitter jeg og spiser årets seneste frokost. Hadde så mye jeg skulle gjøre da jeg stod opp at frokosten ble nedprioritert. Men det gjør ingenting når man først får i seg en smoothie bowl! Vet ikke hva som er greia, jeg liker bare smoothien min bedre på denne måten enn gjennom et sugerør. 

I dag har jeg bare hyggelige planer. Etter at jeg har gjort noen ærender skal jeg bade i sjøen og ut og spise med en venninne. Været er jo fint, så jeg satser på at dette blir en fiin sommerdag/kveld OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ønsker alle en fin dag i solen! Jeg prøver å titte innom igjen i kveld 🙂 

6 kommentarer
  1. Hei. Funfact om meg. Jeg har lest bloggen din siden 2008 eller 2009(?) og av de bloggene jeg startet å lese da, er det kun din jeg fortsatt følger:) det er kun ett par måneder siden jeg sluttet å lese fotballfrue og Komikerfrue. Ble for mye barn/baby snakk. Er ikke så interessert i slikt:) synes du gjør en fin jobb Ida, selv om jeg ca aldri kommenterer.

  2. Kristin: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge – og ikke minst å høre fra deg! Tusen takk 🙂 klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg