JEG FEIGET UT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I kveld har jeg sittet på Hanami med Jojo og spist sushi og snakket om livet. Vi hadde så mye å fortelle hverandre at vi bare måtte drite i at det satt en fyr 3 cm unna meg og drakk øl. Så hvis du har funnet veien inn hit: beklager. Men som du sikkert skjønner var det mye viktig som måtte legges på bordet. HEHE. Men seriøst Hanami. Hva skjer med å sette folk så tett at det minner om en blind date, og i tillegg servere den ene sin mat når den andre er ferdig med å spise. Terningkast to. 

Anyways, etter middagen gikk vi for å bade på enden av Tjuvis. Jeg feiget ut! Det må jeg bare innrømme. Var redd for tre ting. 1. Hai 2. At en måke skulle fly avgårde med vesken min 3. Å bli snikfotografert. Bader ikke midt i byen, vettu. Noen forhåndsregler må man ta. Haha! 

Kjenner jeg er helt slått ut av sommervarmen som har vært i dag. Neste gang jeg skal vaske leilighet og løpe ærender skal jeg faktisk ønske meg en regnværsdag, for i dag har jeg svettet mer enn jeg gjør på trening… Nå tar sommer-døgnrytmen min og jeg kvelden, goals å sovne før 2 

14 kommentarer
  1. Neimen Ida da, du som er mitt forbilde for korrekt skriving og super fremstillingsevne, nå ble jeg lei meg); Det heter forholdsregler. Som straff må du skrive det 50 ganger på en lapp😜. Bare litt godmodig erting, liker bloggen din og synes du er en racer på tekster!

  2. Hei Ida!

   Vet du har snakket om en superflink frisør som holder til i Tønsberg.. jeg er på ferie her og er på jakt etter en flink frisør så håper jeg kan få noen tips av deg 🙂

   På forhånd tusen takk!

  3. Camilla: hei! 🙂 hun heter Ida Emilie Kronen og jobber på Rockhair, inne på farmandstredet. Hils! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg