BE A PINEAPPLE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Be a pineapple: stand tall, wear a crown and be sweet on the inside Haha, kødda. Noen ganger googler jeg quotes når jeg sliter med overskrifter. Angrer alltid, for det får meg til å føle meg som en kald og sarkastisk person. Og jeg liker jo ikke kalde, sarkastiske mennesker i det hele tatt. Men hvis en småklein quote kan gjøre dagen bedre for noen, så er jeg all for it. Må jo innrømme at jeg en sjelden gang i blant har søkt trøst i Insta-quotes som sier at det er innsiden som teller og at man ikke skal ha dårlig samvittighet for å spise burger. Håper de ikke lyver! 

Skulle egentlig bare tipse om min favorittsnack for tiden! Ananas og Cola Zero, en nydelig kombinasjon. Nam. God helg, da! 

16 kommentarer
  1. Virker som du er veldig motivert ift. bloggen for tiden, og det er gøy! 🙂 Blir så glad når det alltid er 1-2 nye innlegg når jeg titter innom. Ha en fin helg 🙂

  2. Så utrolig gøy å klikke seg inn på bloggen din om dagen! Du stråler på bildene i innleggene og jeg gleder meg til å følge med fremover! <3 riktig god helg til deg Ida!

  3. Super blogging om dagen, Ida! 🙂 Jeg tenker ofte at slike quotes er for litt enkle mennesker, det er like kleint som å ha LOVE stavet på veggen hjemme. Men slikt kan man ikke si høyt :p

  4. Hello Ida 🙂

   Ville bare si at jeg syns du har en utrolig fin blogg, og at du er utrolig vakker.

   Ha en fin dag i sola 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg