NÅR BARNA ER ALENE HJEMME

Hei fra Tønsberg!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg klarte ikke å surre meg hit før sent i går kveld, og måtte ta til takke med lillebror, ettersom mamma og pappa var på vennebesøk. Men vi koste oss! Dynene i sofaen, The Stream på TV’en – og dessverre: ferdigpizza og smågodt. Det er to ting jeg så å si aldri trykker i meg, og i går kjente jeg hvorfor. Jeg blir jo så uvel! Spesielt av sukkeret, det kjentes ut som om jeg hadde drukket ti kopper kaffe. Skikkelig skjelven og kvalm. Men det var vi som hadde handlet, så vi kunne takke oss selv der vi lå og æsjet oss med to halvspiste pizzaer og fargerike geléklumper.

I kveld er heldigvis hele familien samlet her, så da blir det hjemmelaget mat – og forhåpentligvis spillkveld! Denne familien driver og jobber med at ikke alle skal sovne i hvert sitt hjørne med hver sin iPad når vi er samlet. Ser for meg det er sånt man angrer på når man blir gammel 😉 

6 kommentarer
  1. Hvis du ikke spiser svinekjøtt til vanlig kan det være derfor du reagerer når du spiser smågodt. Hvis det går lenge mellom jeg spiser svinekjøtt blir jeg uvel. På lik måte hvis jeg spiser smågod, i og med at det er en del svinekjøtt i det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg