JEG SYNS SYND PÅ FANSEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Hallo i luken. Hvis jeg hadde så dedikerte fans som Justin Bieber har, hadde jeg i det minste dratt gardinene til side og spandert på dem et lite vink. Torsdag kveld da jeg akkurat hadde lagt meg, begynte blitsen å regne utenfor, og jeg hørte hyling og roping etter Justin. Jeg måtte så klart ut på balkongen og se, må innrømme at jeg blir litt nysgjerrig. Nede foran The Thief stod det små jenter, og det kom en haug med barn løpende over broen også. Noen av dem kan ikke ha vært mer enn 12 år gamle – nevnte jeg at dette var halv tre om natta?! Det er jo helt sjukt. Tipper mye skulking og natteraving kunne vært utgått hvis han bare ga litt. Snakk om å drite i fansen sin, og bare gjøre akkurat det man må. Får vondt av barna jeg, vet hvor inderlig den følelsen er av å være skikkelig gigafan. Jeg har grått et par ganger i barndommen når jeg har tenkt på at jeg aldri kommer til å gifte meg med Eminem, HEHE.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nå har verdens beste mamma og pappa forlatt byen, og jeg skal til å hive meg i dusjen. I kveld skal jeg møte Selmisen min, og hun har snakket om spillekveld, hurraaa! ♥

30 kommentarer
  1. er ikke veldig fan av Bieber. Men kanskje jeg hører gjennom sangene for å se om det er noe jeg liker. uansett han var ikke spesielt grei mot fansen forrige gang. husker det veldig godt siden det er like ved der jeg bor. Han bør gjøre en ekstra innsats i år! Hva pleier dere å gjøre på spillekveldene btw?

  2. Hei Ida!

   Du er så pen! Har lest bloggen din i alle år. Ivrig fan! Selv om jeg er dårlig på å kommentere. Jeg vil bare fortelle meg at du gjennom innleggene og bildene dine gir meg så mye latter, smil, glede, tårer og mageknipe – Du skriver så bra! Samtidig føler jeg på en merkelig måte at jeg kan relatere meg til deg, siden du er ekte. Haha. 😀 Tror ikke det gir mening, men jeg klarer ikke forklare det. Kanskje du forstår? Uansett, takk for alle innlegg.

   Kan jeg spørre hvor jakken din er fra?

   Klem fra Marte, 26 år. En stor fan! Haha. Du er heldigvis en god en å være fan av. 😀

  3. Jeg lurte på en ting, veldig viktig!! Jeg er ikke kjent i Oslo, så jeg håper du kan hjelpe meg. Hvordan kommer jeg meg til Rockefeller Music Hall? Fra Oslo S.. Da tenkte jeg på trikkelinjene eller bussruter og hvor jeg skal gå av. Trenger detaljert. Tusen takk på forhånd, vakre!

  4. Hei,

   Jeg er en ganske ny leser og lurte egentlig på hva du studerer og hvor langt du har kommet i studiene? 🙂 du sier du har, eller det virker som, at du har ganske bra karakterer. Kunne du laget et innlegg med de beste studietipsene dine? Hvordan du tar notater, organiserer deg, osv? Er sikkert en del av leserene dine som er studenter og det er veldig morsomt at en så flink blogger har litt av den samme hverdagen som oss lesere:)

  5. Anonym: hei! 🙂 så hyggelig, velkommen hit! Jeg går markedsføring og merkevareledelse på 3. Året. Er i mitt nest siste semester nå. Hvis du går på “kategorier” under headeren min og klikker deg inn på “studier”, så får du opp alle studierelaterte innlegg jeg har skrevet, i tillegg til noen slike tipsinnlegg som jeg regner med at du mener her. Hva studerer du da? Klem!

  6. VELDIG VIKTIG: hvis du bruker GPS så er det ikke særlig langt å gå. Men med buss kan du ta 31 Grorud fra Oslo s og gå av i Brugata. Derifra vil det ta 4 min å gå 🙂

  7. Ææh, elsker kåpen! Da var den satt på must-haves-lista 😉 Men ja, jeg er helt enig med deg. Det er helt utrolig at det går an å behandle barna på den måten. Vår tids idoler (herregud..) gav i det minste alt – i motsetning til ham.

  8. Ja, hørte det der. Eminem, ja! Haha 😀 Jeg var aldri noe fan av han. Var mest fan av Britney Spears og Spice Girls på den tiden 😀 Og Aaron Carter da! Lol!

  9. Helt enig med deg. syntes kjendis statusen til Justin har gått litt i huet på han, litt rart med tanke på hvordan han vokste opp, og hvordan han ble kjendis.

  10. Hvor er kjolen din fra? Den var så fin! Håper du får en fin kved! Du er virkelig en inspirerende blogger, som forteller sannheten om hverdagen og setter ting på spissen. Jeg liker deg virkelig <3

  11. Han er ikke mer enn et menneske han heller da.. Så jeg kan jo skjønne han på en måte. Men litt er viktig å gi til fansen.

  12. Det er respektløst å jakte på et menneske på den måten, kjendis eller ei. Gi han litt privatliv og la han være i fred.

  13. Kjempefin jakke! Har ønsket meg denne lenge selv, men aldri turt å bestille. Hvilken størrelse har du i din? 😀

  14. Marte: tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på <3 jakken er fra et dansk merke som heter Ravn. Klem til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg