UNDER MY UMBRELLA

En leser på nattevakt har etterlyst flere paraplyer, så det motiverte meg til å fullføre en liste jeg allerede hadde på gang. Men jeg må innrømme at det er vanskelig å komme på kjipe ting om dagen, for jeg er i så godt humør – til tross for at det er eksamensperiode og straks begynner å snø, hehe. Men her er en liste av den overfladiske sorten. Enjoy!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset☔  Designsamarbeidet mellom H&M og Kenzo. Er dere seriøse? Alle plaggene ser ut som et helv**e. Lurer på om vi har en “keiserens nye klær”-situasjon going on her? 

☔ Folk som kjøper følgere på Instagram. Mange følgere = tjener penger og får ting sponset. Det er ren svindel! Det finnes en nettside hvor man kan sjekke hvor mange fake følgere folk har, den finner du her

☔ Når man har drasset seg på skolen med vondt i vilja, og foreleser bruker hele timen på å leke lek. Det heter visstnok case, og man skal visst lære kjempemasse av det, men ja. Ikke når man så vidt orket å krabbe bort til bussen. Haha! 

☔ Noen ganger altså, GET… Jeg tok kontakt med kundeservice fordi jeg ikke har den intenretthastigheten jeg betaler for. De kunne fortelle meg at det kunne være alt mellom himmel og jord som var grunnen – for eksempel at naboen har en mikrobølgeovn som forstyrrer signalene. Så det var fint hvis jeg kunne gå og kjøpe en kabel og sjekke om det funket bedre da, for hvis ikke kunne han se på det. Så nå har jeg bestemt meg for å holde ut med dårlig nett til jeg flytter, tusen takk. Og ja, jeg betaler fortsatt for bedre nett. Værsågod.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset ☔ Pomeranians og chihuahuaer. Må bare sitere Costa Del Kongsvik her: syns ikke noe om det. Men akkurat nå drømmer jo jeg om en toy puddel, det er sikkert mange som ikke liker dem også. 

☔ Å trekke en vinner når jeg har hatt konkurranse på blogg eller Instagram. Unnskyld meg, jeg kunne ikke fått lov til å trekke… Skal vi si 150 vinnere i stedet? Får så dårlig samvittighet ovenfor alle som har deltatt! 

☔ Når du sitter på do og kommer på at du ikke har mer dopapir. Så du må bruke svindyre sminkeservietter istedet. Vondt i sjela! 

☔ Å bli sjekket opp på matbutikken når man står uten sminke, i full vinterpåkledning og snufser mens man fyller kurven med sukker for å overleve en hel dag med oppgaveskriving. Skjønner jo at jeg så ut som et lett bytte. Hun der får seg sikkert aldri noe. Hahaha…..  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jaja, livet går videre! Er det noe som har irritert deg de siste dagene? Fååå det ut, gjerne i kommentarfeltet mitt så jeg kan lese 😀 

59 kommentarer
  1. Jeg syns nå pomeranians og chihuahuaer er flotte hunder, jeg da 🙂 Ja – de er små, og ja – de er kanskje typiske “jentehunder”. Men burde man ikke velge hund etter behov? Jeg bor i by, og tror ikke en fuglehund hadde fått et optimalt liv hos meg. (Eier faktisk ikke hund, bare føler litt småsterkt rundt dette 😉

   Er forøvrig HELT enig med deg angående H&M og Kenzo-klærne. Altså, wtf?

  2. Altså, GET er virkelig tidenes irritasjon.. Sliter med akkurat det samme problemet som deg om dagen, og betaler til og med ekstra for “bedre nett” … De kan liksom aldri finne ut hva som faktisk er problemet. Er jo så himla lett å bare skylde på en svikt her, eller en nabo, evt dårlig vær der..

   GOD HELG!

  3. Mira: jeg vet, det er utrolig frustrerende. Det dårlige nettet jeg har nå, er allerede inkludert i husleien min. Blæ. God helg til deg også, måtte internetthastigheten være med deg <3

  4. Oda: absolutt 🙂 Jeg liker dem ikke fordi at de jeg møter på som regel er gneldrete og uoppdratt, virker som mange som eier slike hunder ikke tar seg bryet med å oppdra dem så godt. Eller kanskje det bare er sånn rasen er, det vet jeg ikke. Er helt enig i at man burde ha hund etter behov. Er ikke sånn at jeg syns pudler er de flotteste hundene i hele verden heller, men de er kloke, som regel snille, er små nok (i hvertfall toy puddel) til å være med INN på flyet (klarer ikke tanken på å sende en hund som bagasje) osv. Jeg forelsket meg i puddelrasen da jeg tilbragte en dag hos Norges Blindeforbund, og lærte at de større pudlene ofte brukes som førerhunder. Klem <3

  5. Hahah, og jeg har en blanding av begge de rasende – Pomeranian og chihuahua. Verdens søteste, snilleste og mest kosete skapningen 🙂

  6. Måtte jo gå inn på den sjekke-antall-fake-følgere-sida og testa en tilfeldig venninne. Så oppdager jeg at det går an å se at det er jeg som har sjekka! Omg, graver meg ned nå asssss… Takk for den, Ida! Haha neida. God helg!

  7. Haha! Shit, visste ikke at man faktisk ble sjekket opp på butikken her jeg. Hadde et slags håp om at det bare skjedd i kleine romcoms siden menn må gjerne har 4,2 i promille for å hilse på dette beistet!

  8. Til GET sitt forsvar, så er det ikke usannsynlig at det de sier er riktig altså. Hvis du bruker egen trådløs ruter, anbefaler jeg deg å bytte trådløs kanal (innstillinger på ruteren). Det kan utgjøre super stor forskjell på hastigheten.

   Er ikke super fan av Get jeg heller, så det er sagt. Jobber tross alt for konkurrenten 🙈 (Canal digital)

  9. Folk og bloggere som skriver “litta”, gjerne med feil artikkel foran. Skjønner at det for noen er dialekt men hos de jeg har lest det hos så er det ikke det. Er bare irriterende når det har blitt en greie, og enda verre når de skriver “en litta”……. takk, har ventet lenge på å få ventilert ut dette. Haha. God helg, du er best!

  10. Victoria Christine: det der er gresk for meg! Derfor har jeg også gitt opp å snakke med kundeservice, haha?? jeg har ikke egen trådløs ruter, men Get box 2. Fjernet min ruter, etter beskjed fra kundeservice for lenge siden, kanskje jeg ikke skulle gjort det..

  11. Hahahahahaha!!!! Glem menn!!! De her paraplyen tar jeg!!!!! Ha en strålende helg 🙂

   Hilsen Nattevakten som fikk mld av en som ikke burde sett meg på kiwi uten sminke i dag og som måtte ringe Viking for å få start på bilen….fordi hun måtte se seg i speilet med lyset på før hun parkerte bilen …..livet!!!

   Tessa

  12. Det er en grunn til at Get ikke har facebookside foråsidetsånn…

   appropo pomeranians og chihuahua, det er nok ikke en rase for alle. Den ene jeg hadde var rolig og kom overens med alt og alle. Dessverre døde han ganske ung, og jeg bestemte meg for å skaffe meg en ny. Hun jeg har nå derimot er et stabeist uten like. Hun liker ikke andre ukjente hunder(veldig redd), og hun er også skeptisk til små barn. Likevel er hu verdens skjønneste jente, og de som kommer på besøk synes Molly er hærlig. Snedig hvordan personlighet og lynne spiller inn, i tillegg til oppdragelse. Pomeranian er en krevende rase, det er det ingen tvil om. Og jeg kan skjønne at folk har en oppfattning av pomeranians og chihuahua som kneldrete hunder

  13. Elsker paraplyer!!! Haha

   Hadde visst 14 fake-følgere, får trøste meg med at jeg ikke har betalt for noen av de. Har selv en liten blandingshund av de rasene, bjeffer kun når det ringer på døra, kun når det er fremmede. Utrolig snill hund som er lydig, og er med på alt fra fjelltur til skitur. Tror mye handler om oppdragelse og eieren 🙂 Hunden vet jo ikke bedre..

   Deler irritasjonen til en over her: varsler snø – folk har panikk! Altså, snøen kommer hvert år. Er det virkelig så stor overraskelse? Folk får ta seg sammen, vi bor i Norge.

   Ha en fin kveld videre 😀

  14. Folk som sniiiiker seg foran deg når døra på t-banen tilfeldigvis stopper rett der du står. Får seriøst lyst til å sette en albue rett i mellomgulvet deres.

   Og ja, Kenzo-kolleksjonen ser HELT jævlig ut… Skjønner ikke hvordan de som jobber i H&M skal kunne forsvare det der.

  15. Kamilla: enig! Sist jeg skulle ta toget hjem til Tønsberg, hadde jeg flaks med at det stoppet en dør rett foran meg. Så kommer det en herremann i 50-årene med stresskoffert og sniker seg RETT foran meg slik at han får gått inn før meg. JADA, LIVET DITT ER SIKKERT VIKTIGERE ENN MITT!

  16. Christina: Veldig sant det du sier om hunden. Jeg har møtt på så mange uoppdragne, så det er nok derfor jeg ikke er fan av rasene. Og ang fake følgere, så har jeg sånn 900 selv! Men dem har jeg ikke kjøpt, så jeg vet ikke hvor de kommer fra :O Irriterende..

  17. Mia: var ikke klar over at de ikke hadde facebook, men wow!

   Så trist at den forrige hunden din døde </3

  18. Jeg elsker paraply-innleggene dine. Her er noen ting som har irritert meg i det siste:

   – Når sanntidsoversikten viser ca x antall minutter til trikken kommer, teller ned, og så begynner på nytt igjen. Uten at det kom noen trikk.

   – Folk som bruker “i forhold til feil.”

   – Bloggere som whiner over hvor travelt det er å blogge. Sorry ass.

  19. Jeg har også samme problemet med GET, hadde valgt noe annet hvis det var mulig, men man må ha det i denne bygården her.. dritt!

   Irriterer meg også grønn over foodora, bestilte masse mat nylig, også hadde syklisten ødelagt alt ved et uhell – det er greit nok, sånt kan skje. Han unnskyldte seg og sa at han selvfølgelig skulle kansellere ordenen. Dette gjorde han ikke, foodora svarer ikke på noen av mailene mine, og legger på når jeg kommer frem til problemet på telefon. Dette er jo bare latterig!! 🙁 🙂 jeg overlever uten de pengene liksom, men det er helt ekstremt uproffesjonelt av et såpass stort firma så jeg klarer liksom ikke å slippe det.. haha

  20. Jeg drister meg til å si eierne av småhunder! De er fortsatt hunder og må ha både fysisk og mental trening for å trives. Pomeranien er en intelligent hund som trenger å bruke hodet. Vedder mye på at mange ikke vet de har understimulerte hunder. Jeg har selv en større hund som mener omtrent det samme som deg om disse rasene (bortsett fra at han ikke skriver paraplyer, men fillerister de) det er da ikke hyggelig å møte løse småhunder med og uten eier tilstede. Aner ikke hvor mange ganger jeg har hørt: de kan bare leke, han/hun er såå tøff! Så alle med småhunder: tren og behandle den som en hund, og båndtvangen gjelder selv om de er små! Sånn, dagens utblåsning 😉

  21. Anonym: det syns jeg ikke du skal slippe heller! Mennesklig svikt kan skje i en serviceleveranse, men at de ordner opp er ALT 🙂

  22. Elise: jeg er veldig enig i alle tre. Hehe. Å blogge er travelt hvis man gjør noe annet på fulltid, men å bare blogge er en dans på roser. Hilsen en som har prøvd begge deler 😉

  23. Alle på jobb som bruker barnet/barna sitt/sine (evt. min “mangel” på sådan) som unnskyldning til hvorfor de ikke rekker ting og jeg rekker “alt”.

   -Åh, trener du 6 dager i uken? Ja, du har jo ikke barn.

   -Hatt middagsselskap for vennene dine i helgen? Jeg har barn så det rekker jeg ikke.

   -Shoppet en dag etter jobb? Du må jo ikke hente i barnehagen, så det er jo lett for deg.

   -Vært på café med en venninne en søndag? Jeg var på håndball-turnering med barnet.

   -Dere skal gifte dere? Det skulle vi også, men så ble jeg gravid sånn ca. 1000 ganger etterhverandre, så da ble det ikke sånn…

   Også; Skal ikke du og din samboer ha en liten en snart da? Det er jo såååååå koselig! #hjerteriøynene

   Jeg dævver… Har konkludert med at barnet/barna er en unnskyldning mer enn det er en årsak 😂

   Hilsen hun på 30 med samboer og uten barn- privilegert, bortskjemt og uvitende 😂😂🙈

   (Og viktigst av alt; Lykkelig med min nåværende tilværelse uten barn og som tilkommende brud! 😂)

  24. Min paraply: Folk som skriver på Facebook statusen sin: Faen…, Legevakt i dag, Snufs osv. uten å forklare hvorfor! Man ser at mange spør hvorfor eller hva skjer, og så får de svar tilbake: Ikke noe:'(. What?!? (Pistolemojisiktetpåseoppitaketemoji)

  25. Hallo!! ta det heller til deg at du blir sjekket opp når du er uten sminke! Da synes jo vedkommende at du er naturlig pen 🙂

  26. Særskrivingsfeil!! Irritasjonen nådde nye høyder da noen hadde skrevet “lille søster” her en dag. Hvorfor er det så sykt vanskelig å lære seg at det skrives “kjempefin” og ikke “kjempe fin”?? Wææææ,får fysisk vondt av å lese slikt :p

  27. Hahaha, elsker disse postene.

   Jeg jobber i kaffebar hvor vi ikke har muligheten til å trekke ned gitteret/låse dørene/noe som helst når vi stenger og det er ALLTID rundt 20 stk som kommer etter stengetid og bare DU HAR IKKE LITT KAFFE IGJEN PÅ KANNA blunkblunk? Jo, det har jeg, men jeg har ikke tenkt til å gi det til DEG…

  28. Når du er på et offentlig toalett hvor det er sånn ekstragang og folk står rett oppi døra når du skal ut. Og en annen en fra offentlig toalett; når man sitter på do og folk tar i håndtaket selv om det er rødt. Altså. Jeg skvetter hver gang! Eller enda verre; Om jeg må henge veska på håndtaket og den faller i bakken fordi noen måtte kjenne på håndtaket…

  29. Hahaha, Kenzo-kolleksjonen! Dette hadde jeg ikke fått med meg, så var jo nødt til å sjekke nå. Åpner nettsiden hos HM og tenker “vel, dette er for spesielt interesserte ja”, blar videre nedover, og når man tror det ikke kan bli latterligere, så blir det nettopp det. Begynte å lure på om det hele var en aprilsnarr, men så kom jeg på at vi er i november. Flaut :’)

  30. Fast lesar heilt sidan oppstart (i 10 år eller meir?:o sjukt!!). Anyways. Er som regel alltid veldig enig med deg og dine paraplyer og alt, sikkert difor eg har likt deg så godt <3 haha! Men no vart eg litt skuffa, Ida. For snakk om å ta alle under ein kniv. Problemet til vertfall chihuahua (for det er hundane dette vert eit problem for) er at dette er hunder som treng eigarar med lang hundeerfaring, dette står overalt. Men desverre, grunna at nokon ikkje tenker, er det vanligvis dei med 0 erfaring som kjøper dei, dette er nydelege hundar, som treng streng oppdrett og då vert dei rolege, kosete og fulle av personlegdom! Eg kjenner mange fine slike. Har sjølv møtt

   Redde, angstprega chihuahua som bjeffer mykje. ‘En då er det eigaren eg vert sint på, som truleg har dratt dei med overalt og ikkje gitt dei en fin “oppvekst”. Så det er eigarane – ikkje hunden. Pomeranian har eg ikkje kunnskap til å uttale meg

   Om.

  31. Tenk på alle “toppbloggerne” som kommer til og hamstre alle plaggene fra Kenzo-kolleksjonen 😉

  32. Elsker disse innleggene!

   Noen paraplyer fra meg:

   – folk som mener ALT burde være gratis. “hallo, vi har oljefondet, hvorfor skal vi betale for *insert tjeneste her*”. Gah.

   – folk som bruker “i forhold til” feil

   – å handle mat. Gud så kjedelig. Takk og lov for kolonial.no og hele ukens varer på døra!

   – folk som hoster og nyser uten å holde seg for munnen på offentlig transport. Å, unnskyld, satt jeg i veien for bakteriespruten din?

   – dårlig organisert eksamen. Åja, den materialesamlingen på 400 sider som dere er helt avhengig av for å kunne avlegge eksamen, og som må innarbeides til tusen for å være verdt noe? Greit at den blir tilgjengelig en uke før eksamen i steden for ved studiestart?

   Haha, beklager klaging. Eksamenzilla er bitter i dag 😛

  33. Relatert til å jobbe i matbutikk:

   – Kunder som står og skravler med hverandre i køen og mens de pakker varene. Altså, det finnes flere kunder som også gjerne vil betale for seg og komme hjem til fredags-tacoen! Stå gjerne og prat, men det går an å prate samtidig som man legger opp varene/pakker!

   – Kunder som legger alt i en stor og høy haug på båndet, ikke bli sur på meg om eggene detter av det høye tårnet og knuser i tusen knas..

   – Kunder som er for gode til å si: Hei, tusen takk og ha det.. De trenger ikke å smile en gang, bare vis litt høflig folkeskikk.

   – Kunder som blir sure fordi jeg ikke har nok kontanter i kassa til å veksle 2000 kroner til bare 100- lapper. Beklager, det er ca 200 mennesker som skal gjennom denne i kassen i kveld, de vil nok ha vekslepengene sine.

   Stopper her, denne listen kan dessverre bli alt for lang 😉

  34. Last ned Wifi Analyzer på mobilen din, supernais for å kartlegge om det FAKTISK er naboer og andre forstyrrende elementer som påvirker din wifi 🙂

  35. Åå Idaa, en liiten paraply her, når du linker til en ny nettside så gjør det sånn at det kommer opp i en ny fane! Hater når man automatisk blir sendt over til den fra din blogg, jeg blir litt sånn, “nei jeg er jo ikke ferdig her!!”

  36. Det er helt fair å be kunden teste med kabel. Jeg jobber selv på et kundesenter for bredbånd, og det er ikke mulig å sjekke trådløse forstyrrelser fra systemet. Ingen leverandører kan garantere for trådløst nett, da det er vanvittig mange utenforliggende faktorer som spiller inn (lokale forhold, plassering av router, nabonettverk, andre trådløse enheter i huset etc). Det er såklart satt litt på spissen å si at naboens mikrobølgeovn kan spille inn, men i teorien kan den det. Mikrobølgeovner, babycalls, sonos anlegg osv, går på samme trådløs frekvens som det trådløse nettet. Anbefaler deg å kjøpe deg en forsterker/ekstern router. Det løser de fleste trådløse problemer! 🙂

  37. Den ENE dagen jeg har fri fra undervisning i eksamensperioden og man tenker at man vil sove litt ekstra. Da finner roomien på å begynne å støvsuge?! satan jeg kunne kvelt henne. I sinne sjekka jeg vg og fant ut at verdens største drittsekk har blitt president i USA, nei jeg tror jeg graver meg ned under dyna igjen.. Lykke til på eksamener Ida, takk for fin blogg!!

  38. ☔️ Har en ganske søt Yorkshire Terrier. Dette resulterer i at alt og alle skal hilse og klappe UTEN å spørre! Er kanskje over gjennomsnittet bekymret for bakterier og andre basselusker, men jeg synes faktisk dette kan være ganske nasty.

   ☔️ Enda en hundeparaply. Ofte når jeg går tur i, for eksempel, Ekebergparken ender jeg opp med å måtte bære hunden min fordi 1. Andre eiere spør ikke om det er greit at deres store Rottweiler hilser på min lille Yorkie. 2. Det kryr av løse hunder som ingen har kontroll på.

   ☔️ NSB. Trenger jeg utdype?

  39. Anonym: det er så frekt! jeg er alltid forsiktig med å gå bort til andres hunder, og tenker som regel at de syns det er slitsomt eller irriterende. vil jo helst overfalle alle hunder (haha), men litt sosiale antenner må man ha.

  40. LH: I feel you! Kan jeg bare få lov å skryte av meg selv som kunde: jeg legger alltid varene mine godt spredt på båndet. HEHE <3

  41. en liten paraply til bloggere som sir at mandag er favorittdagen. Nei, mandag suger, ikke prøv og press på den fantastiske mandagen på meg når jeg står opp kl 6 og må på skolen og lese. Pluss tenke at det er 5 dager til helg. Ingenting med mandag er så jævlig fantastisk.

   PLuss masse ros til deg for at du er en blogger som faktisk gjør noe annet ved siden av bloggen, favorittbloggeren fordi du skrive om hverdagslige ting jeg kjenner meg igjen i. Særlig i eksamensperioden, haha.

  42. Blir du sjekka opp uansett du ikke har sminke??? Det har jeg aldri opplevd 😔

   Er såvidt jeg blir dte med sminke😝

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg