JENTEHELG PÅ STRØMSTAD SPA

  Processed with VSCO with a5 preset
Åååå, så glad jeg er nå! Jeg befinner meg på Strømstad Spa med tre venninner, en liten firerbande som lever helt forskjellige liv og sjeldent er samlet. Så da er det ekstra koselig når vi først finner tid til hverandre. Jeg har aldri vært på Strømstad Spa tidligere, men herregud så vakkert det er her. Vi har fått en stor leilighet med fire soveplasser, kjøkken, badekar og en nydelig terrasse med sjøutsikt. Her står vi faktisk på terrassen vår! Terningkast? Syv.  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset Da vi ankom i går ettermiddag delte vi en flaske vin på rommet, før vi gikk og spiste en deilig middag. Så tok kvelden en brå vending – for i stedet for å fortsette og drikke vin og dra ut på livet, fant vi ut at de har night spa her mellom 21:30 og 23:00. Så da var det bare å hoppe stappmette i bikinien, pakke seg inn i morgenkåpe og sette snuten mot spaet. En av de morsomste kveldene på lenge. Og er det noe jeg nå ønsker meg på terrassen til min kommende leilighet, så er det en badestamp.

Bilder fra night spa kommer senere, vi tvang selvfølgelig badevakten til å være fotograf. Haha! Nå skal vi ned og spise lunsj, før vi skal *trommevirvel* harryhandle! Perfekt å kombinere spahelg med litt fornuftig shopping 🙂

19 kommentarer
  1. Hvis du vil ha en rolig spa tur, ligger Rømskog spa 1,5 time fra Oslo. Midt inni skogen og kjempe idyllisk! 😀

  2. Åh, det så helt fantastisk ut! Kos dere masse 😀

   Stjal forresten den ideen din om paraply-innlegg! Tusen takk! 😀

  3. Å det så koselig ut. Strømstad spa er kjempefint. Men du må oppleve svenskekysten på sommeren. Rett bak dere er båtplassen vår.

  4. Anonym: veldig lite folk her faktisk – sikkert mye mer på sommeren 🙂 og så har de alltid et Max antall personer de slipper inn på spaet, så det skal være komfortabelt å være der. Klem

  5. Madelen: det skal jeg faktisk spørre om, men kan ikke love noe. Takk, og god helg til deg også 😀

  6. Jeanett Mikkelsen: så gøy, deilig å få utløp for paraplyene sine av og til 😀 håper du har en fin lørdag <3

  7. Sitter i dette øyeblikk på the sence og lurer på hvordan du har tenkt deg til å vende deg til Tønsberg igjen? Har bodd i utlandet og føler alt er deg samme når jeg kommer tilbake..

   Vorse sammen når du er i Tønsberg?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg