ÉN JÆVLA MÅNED

Det går ikke en dag uten at jeg blir spurt om jeg kan poste flere studietips. Hallo! Jeg sitter i en synkende båt her, nesten så jeg lurer på om folk spør bare for å plage meg. Men det gjør de nok ikke, for det er jo ingen som vet at jeg så vidt har åpnet en eneste bok dette semesteret. 

På under en måned skal jeg levere bacheloroppgave. I tillegg til en annen oppgave. Pluss to eksamener. Jeg begynte å lese i dag, jeg. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: tenk at jeg har nailet hele studiet mitt, og så orker jeg bare ikke når det er én måned igjen. Èn jævla måned, og så kan jeg gjøre hva jeg vil med livet mitt! Det er egentlig veldig motiverende, så jeg skal prøve å la meg motivere. 

Over til noe positivt: jeg klarte å fikse jetlaggen min! Etter å ha døgnet sovnet jeg i 20-tiden på kvelden, våknet kun én gang i løpet av natten og stod opp til 7-alarmen i dag morges. High five og bra jobba til meg selv. Jeg gidder dog verken å stelle meg eller ta bilder i dag, så her er et lite utvalg av bildene jeg har postet på Snapchat den siste uken. Følg meg gjerne på Snapchat (idawulff) hvis du vil!                                                                 – FOLLOW ME ON SNAPCHAT: IDAWULFF –  Det siste bildet i rekken viser vel hvilken tilstand jeg var i da jeg fløy hjem, haha. Ikke helt ved mine fulle fem, nei! Det var en slitsom tur sånn flyskrekkmessig, verken vinos eller flymedisin fikk meg til å slappe av. Neste gang jeg skal ut og fly vurderer jeg å bare ha med meg en stor hammer så jeg kan slå meg selv i hodet og være i svime hele flyturen. Det hadde vært fint! 

Resten av dagen skal det bare leses. Lesing innebærer jo også litt støvsuging, serietitting og rydding i skap – hva man ikke finner på når man skal lese. Jeg har akkurat begynt å se på en ny serie (LOL, Ida….) så vi får se om den er noe å anbefale 😀 

38 kommentarer
  1. Haha, jeg er vell kjempe slem når jeg sier jeg blir såå glad når du sier du ikke har åpnet en pensumbok før idag, haha, men det er såå godt å høre om andre som er akkurat som meg, haha! Jeg åpnet boken dag 1, leste en setning, og klappet den igjen, og siden har den ikke vært åpnet, haha… Huff. Masse lykke til hvertfall! 😀 1 mnd igjen, you can do it!

  2. Vet du hva? Jeg har det faktisk på akkurat samme måte. Har dog levert inn bacheloren i mars, men har en eksamen og to innleveringer før jeg er ferdig 12 mai, og jeg bare får meg ikke til å gjøre noe med det. Si ifra hvis du plutselig finner noe god motivasjon!

  3. Vi er i akkurat samme situasjon. Skal levere bachelor, hjemmeeksamen og ha to skoleeksamener før sommeren. Virker som alle jeg kjenner er demotiverte dette semesteret og det er veldig få som har kommet langt på bacheloroppgaven. Kanskje det er en greie? At man er så lei siste semesteret.

  4. Kristin: ja, begynner nesten å lure på om det er en greie! Hjelper å høre at andre er i samme situasjon da, selv om jeg ikke unner noen det ?? fyttigrisen så deilig det skal være å bli ferdig! Ønsker deg masse lykke til <3

  5. HAHA. Dette traff meg! Er også i samme situasjon… Bachelor skal levers 2 juni, ikke åpnet en eneste bok til de andre eksamene og har heller ikke motivasjon. Men det ordner seg alltid, 1 mnd så er du ferdig uansett 🙂

  6. kristine: ååh lykke til med alt sammen!! Og ja – det skal bli deilig 😀 Det viktigste nå er bare å bestå i alt sammen! Klem

  7. Linn: will do, samme til deg :O og lykke til!! Var jaggu ikke lenge til.. men du kan tro jeg føler med deg!

  8. Ååh så sinnssykt deilig å høre at det ikke bare er jeg som sliter. Skal levere bachelor i slutten av mai, men har nesten ikke startet og nå er jeg på sengeliggende med streptokokkinfeksjon. Angrer nå på at jeg utsetter ting til siste liten…. Straffer bare meg selv liksom. MASSE lykke til Ida, du er ikke alene <3 (dessuten ser du hvertfall brun og fresh ut når du er ferdig, i motsetning til meg med min snøhvite hud og blå poser unna øyene)

  9. Ikke stress Ida, det fikser seg!

   Vil forresten anbefale en serie som heter “The Leftovers” hvis du ikke allerede har sett den 🙂

  10. Hei 🙂 Du skrev for en liten tid tilbake at du bruker solprodukter fra Cliniderm, og jeg tenker jeg skal teste det ut! Men bruker du solkremen til ansiktet som hudkrem hver dag (når du er hjemme også, ikke bare på ferie)? Og bruker du kun den som fuktighetskrem, eller har du den over/under annen fuktighetskrem? Og føler du at du får uren hud av den?

   Setter pris på svar 🙂

  11. Hadde akkurat samme problem den siste tiden av min master. Skulle tro at det var mulig å motivere seg til de siste månedene av et femårig studie, men den gang ei. Heldigvis gikk det veldig bra allikevel, masteroppgaven kom sammen på en uke og eksamenene bestått. Løser seg nok veldig fint for deg også! 🙂

  12. Anne: ja du syns jeg trengte et serietips til??? Hehe, neida. Tusen takk for tips, det er notert 😀 klem <3

  13. Kristin: Hei 🙂 Hjemme i hverdagen så gjør jeg ikke det nei. Jeg har lurt på om jeg skal begynne med det, men samtidig så går jeg som regel med foundation som har faktor 25. På ferie går jeg ikke ut uten faktor i ansiktet uansett, og denne gelen har jeg aaldri fått dårlig hud av. Lillebroren min som er veldig plaget med dårlig hud har heller ikke reagert på den. En solkrem huden i ansiktet mitt har reagert på er faktisk Bioterm. Det ble jeg litt overrasket over! Klem

  14. Pernille: å neeei, nå fikk jeg så vondt av deg! 🙁 Stakkars, så jævlig bedritent. Håper du kommer deg raskt og kommer i gang med oppgaven din <3 god bedring og stor klem!

  15. HERREGUD så godt å lese både dette innlegget og kommentarene!!!

   Jeg skal også levere bachelor og ha eksamen og innleveringer og KLARER IKKE? godt å se at så mange andre også er på samme sted, det må jo bety at alle fremdeles kommer til å klare det, ikkesant?

   Lykke til med alt Ida, vi kommer oss gjennom 😀

  16. Haha, det er so SJUKT typisk! Gjennom heile studietida mi forsvann all motivasjon dei siste månedene – heilt standard! Det er berre å stå på og ikkje gi opp 🙂 Tida går enten du leser eller ikkje, og plutselig er det eksamen og du er ferdig.

  17. Mnjaa, skal sies at jeg hadde i alle fall samlet inn informasjonen jeg ville bruke før den uken altså. Bare selve skrivingen som var blitt utsatt til siste sekund 😅 Og oppgaven var ikke helt like omfattende som en vanlig master, kanskje mer som en bachelor i omfang 😉 Men ikke uten grunn at jeg kaller meg skippertaksdronning 😛

  18. Det går nok bedre enn du tror! Hold ut 🙂

   Hvis du derimot trenger en ny “avlastningsserie” så kan jeg anbefale Designated Survivor! Utrolig spennende, og så blir jeg så fascinert av at det er ting som kan skje.

   Man får i alle fall koblet ut de minuttene man ser på den, man blir jo så oppslukt 😉

   Finner den på Netflix 🙂

  19. Haha, jeg klikka meg faktisk inn på blogger din i håp oom at du kanskje hadde posta noen lesetips. Oops!

  20. Maren: Hahah, sorryyy! ?? hils på den nye meg. Neida. Håper lesehesten dukker opp igjen veldig snart..

  21. Jeg er i samme posisjon selv..Har kun en mnd igjen av studiet og da skal jeg levere bacheloroppgaven pluss to eksamener. Men jeg finner ikke motivasjon! Hva skjer?? Ahh, utrolig frustrerende. Så i dag har jeg lest masse (oversatt: begynt på en ny serie på netflix..at det går an).

  22. Hei

   Spørsmål angående cruiset du var på, hvor lenge fikk dere være i land på de forskjellige destinasjonene dere var innom?

  23. Jeg tittet innom her for å se om du hadde noen gullkorn å komme med. Skal levere bacheloroppgaven om knappe to uker, og jeg klarer ikke å finne motivasjonen. Har nå som mål å bare gjennomføre. Snart er det sommer! 🙂

  24. Litt godt å høre at du sliter og, felles skjebne, felles trøst lixom 😁 jeg skal levere master til tirsdag, har knapt tiden og veien. Vil bare legge meg til å sove og våkne når den er ferdig!! Lykke til, nå kommer snart siste-liten-panikken og tvinger deg til å gjennomføre fordi du ikke er typen til å gi opp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg