EN NY TYPE WALK OF SHAME

I stad måtte jeg gå bort til kontorene til United Influencers og hente hårbørsten min. Nevnte jeg at jeg er Side2-blogger? Hehe. Det var definitivt en ny type walk of shame. Skal sies at det eneste jeg skammet meg over var kråkereiret på toppen av hodet mitt. 

Universal Music sin hagefest var i går, og for en gangs skyld fikk jeg somlet meg til å dra. Er det noe som gjør meg ukomfortabel så er det bransjefester. Kjendiser, bloggere, presse, rød løper, masse folk som man er litt usikker på om man har hilst på før. Meen, siden jeg har blitt litt kjent med noen veldig hyggelige folk hos Universal, bestemte jeg meg for at jeg bare måtte trosse eventfobien min. Og jeg angret ikke! For en utrolig morsom kveld. Jeg dro sammen med gjengen i United Influencers, så det er vel forklaringen på hvordan hårbørsten min havnet på kontoret deres…  Gjett om jeg er trøtt og sliten i dag! Prøver å ta meg sammen hele tiden, men det er ikke lett. Trodde jeg hadde blitt den partyløven som aldri blir fyllesyk lengre, men der tok jeg feil. Så ja, i dag har jeg litt bonussøndag. Huff huff… Gleder meg til en god natts søvn! 

De nye søppelpose-gardinene mine raser ned hele tiden, så nå skal jeg teipe dem på plass for femtende gang. Lenge leve mørket i dag, for å si det sånn. 

13 kommentarer
  1. Kan tenke meg at du er litt trøtt og sliten etter en slik fest, men det ser ut som du koste deg.

  2. Jeg har ikke hatt gardiner på rommet på flere måneder, så her kommer mitt “gardinerstatningstips”: lukk vinduet opp, heng et stretchlaken (ja, det bør være stretch, for da får man hengt det rundt kantene, så det sitter bedre) på vinduet og lukk vindet inntil/igjenn ettersom hvordan man liker å ha vinduet når man sover. Faller ikke ned, blir mørkt 🙂

  3. Jeg bruker aluminiumsfolie i stedet for søppelposer (har prøvd det også). Aluminiumsfolie er lettere å feste og det blir mye mørkere:)

  4. Tips til å få det mørkt: smør et tynt lag med zalo på glasset, så fester du aluminiumsfolie oppå! ☺️

  5. Smør litt zalo på vinduene dine, legg på vanlig aluminiumsfoile, og voila, 100% lystett – ikke faller de ned heller!😘

  6. Siri: seriøst, så smart!! Det skal jeg gjøre i morgen. Smører du et tynt lag med zalo over hele flaten?

  7. Elsker at du kom med det tipset meg søppelposer, og et oppfølgningsinnlegg om det funker! Har samme problem som deg,så da jeg leste på bloggen din om ideen din ble jeg superglad, og tenkte:”daah,hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?” Men mine faller og ned,så skal prøve tipsene til de andre supre leserne dine!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg