TANKER PÅ EN ONSDAG

Processed with VSCO with a5 preset Mandlene mine orker ikke å gå i sommertøy lengre. Jeg er tre centimeter unna å bli syk nå, så nå må jeg rulle ned i boden og hente høstklærne mine ASAP. Følte meg malplassert i skjørt og birkenstocks i dag, folk har begynt å gå med skjerf.

 Takk for alle tilbakemeldinger på spørsmålet i forrige innlegg. Morsomt at flere av dere har opplevd lignende – fant litt trøst i at en ble hentet i likbil av daten sin. HAHA, menn er sjuke. En gang ditchet jeg en fyr som sendte meg en blomsterkurv AKA begravelsesdekorasjon på døra, med mose og det hele. Men det var etter én date, så jeg føler det var innafor fra min side. Gravlyset skal jeg klare å se forbi – hva har skjedd med meg. 

 Oppvaskmaskinen min har tatt kvelden. Jeg har ikke levd en dag uten oppvaskmaskin i mitt liv, men fra nå av skal jeg aldri ta det for gitt igjen.  Processed with VSCO with a5 preset Altså, se på denne nydelige benken som står i Vika i Oslo. Hadde året vært 2009, hadde jeg slept den med meg hjem etter byen, koste hva det koste vil av krefter, blod, svette og tårer. For så å våkne med den i stua og lure på hvor jeg skal gjøre av den dagen derpå. 

 Jeg koser meg fortsatt så innmari i Oslo. Og jeg har helt glemt å nevne det, men jeg har utsatt flyttingen enda en gang, til 1. oktober. Bare orker ikke noen forandringer akkurat nå. Og kan folk slutte å spørre hva jeg skal gjøre med livet mitt, det blir en overraskelse. Både for meg selv og alle andre. 

 På en skala fra 1 til 10, hvor farlig kan thaimassasje være? Jeg ble nemlig massert i helgen, og er ikke langt unna å klikke hjem en rullator. Føler meg som en 90-åring! Blir godt etterpå, sa massøren. Hvis dette er godt så har jeg misforstått alt i livet.  Processed with VSCO with a5 preset I dag har jeg fått besøk fra Tønsberg, av verdens beste Malin! Endelig litt kvalitetstid med min partner in crime igjen. Vi har gjennomført de faste rutinene vi har når Malin kommer til Oslo: pizza på Olivia, is på Paradis, pratet hull i hodet på hverandre ute på min lille balkong, og selvfølgelig taco og film til slutt. Vi må vel egentlig legge oss snart, fordi vi alltid prater i evigheter når vi først har lagt oss – sleepovers med venninner er så koselig og jeg burde ha det oftere.

 Nå skal jeg vaske opp etter tacoen for hånd. Får ikke sagt det nok: vær takknemlig for oppvaskmaskinen din. Vi snakkes i morgen, nattinatt! 

29 kommentarer
  1. Satt å ventet på søster i dag, så ett venninnepar – ei hadde t skjorte og shorts og andre hadde parkas.

   Folk har vel forskjellig temperaturmåler :p

  2. Synes ikke synd i deg for at du ikke har oppvaskmaskin. Jeg har aldri hatt og blir nok fortsatt uten 2-3år til.

   FORDI jeg sparer til hus og er snart i mål :)!!

   Med det sagt, å vaske opp er jo kos med radio på og sånt, et glass vin og ja tenk den mestringsfølelsen du har etterpå da :D!

  3. Frøken: med radio og et glass vin kan det sikkert være kos 😀 uansett drit når sånne ting blir ødelagt, Hehe. Klem til deg!

  4. Har vært uten fungerende kjøleskap i to uker.. Prøv den du, haha! Kommer heldigvis nytt i morgen, som jeg gleder meg!

  5. Hvorfor valgte du ikke leilighet i Oslo når du skulle kjøpe?

   Har en følelse på at du angrer litt,hehe?

  6. Heii

   Hva heter YSL veskemodellen du bruker i headern og hvor mye koster den? Har du kjøpt den i Norge? :*) Den er så fin

  7. Har tatt thaimassasje en gang selv, trodde det skulle løsne opp i stramme muskler.. Jammen tok jeg feil, føltes ut som jeg hadde blitt påkjørt, hadde vondt i kroppen i flere dager etterpå :/ Neste gang jeg spanderer på meg massasje, skal jeg sørge for at den er verdt pengene, haha 🙂

  8. Jeg har lest såå mange blogger i disse årene nå. Og vet du hva? Jeg synes at du skriver så utrolig fin og “ren” på! Jeg får bare lyst til å lese og lese:)

   Med andre ord; du er den beste av alle bloggere!!

   Fortsett med det;)

  9. Thaimassasje er og blir ekstremsport! Og apropo ekstremsport, sitter på toget og irritasjoner dukker opp og får meg til å tenke på dine fantastiske “paraplyer”! For det første, NØYTRAL OG STILLE MAT på offentlig transport. Ikke ymse rotgrønnsaker som lukter promp og får deg til å høres ut som du knasker grus. For det andre, kan noen vær så snill å skru AV tastelyden på alle mobiler? På forhånd takk!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg