KLEINHET OG GRØNNSÅPEBART

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 presetHei fra sofaen

Okey, jeg bare graver meg et lite hull og hopper nedi jeg. Dere er verdens søteste! Men kan dere slutte å gratulere meg med kjærligheten. Her skulle jeg gjerne slengt inn en sånn emoji som ler så tårene spruter. Jeg kleinet helt ut av innlegget jeg skrev i går – kommentarfeltet også. Jeg har ikke fått meg kjæreste, jeg bare dater én. Og det som stod mellom linjene var at i akkurat sånne faser hadde det vært sykt digg å ikke leve av å dele tanker og følelser. Greit det, nok om det for i dag, hade! 

Over til noe mindre hyggelig. Jeg kom nettopp hjem etter å ha fikset neglene mine. Hvorfor måtte jeg fikse neglene mine? Fordi jeg ikke har oppvaskmaskin. I løpet av mitt 26 år lange liv har jeg aldri måttet vaske opp for hånd. Med andre ord: jeg er ikke noen proff. I går kveld tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe hyggelig ut av oppvasken. Så jeg tente et par lys, skrudde Highasakite på fullt volum og satte i gang med å skylle, skrubbe, skylle igjen og tørke. Kort fortalt endte det med grønnsåpe i øyet, brekte negler og hundregradsforbrenning på alle fingrene. Jeg var så rasende da jeg var ferdig og stod der med grønnsåpebart, at jeg vurderte å skrive en stygg status på Facebook. Men alle vet vel at man ikke skriver statuser på Facebook lengre, de kommer bare tilbake og biter deg i rumpa via “denne dagen”-funksjonen. Minner deg på hva for et kleint og dumt menneske du var for ikke så veldig lenge siden. 

Jeg bestemte meg for å slutte med takeaway i går, og nå bestilte jeg akkurat pad thai på døra. Jeg bare orker ikke at disse tre kvarter gamle neglene skal knekke, så det blir ikke noe mer oppvask på meg før den dumme maskinen er fikset. Nå lover jeg å slutte å klage over oppvaskmaskinen min! Men vi har alle forskjellige måter å deale med ting som gjør oss sinte! Noen slår i veggen eller skriker i puta. Andre teller til ti eller tenker på Jesus og vender det andre kinnet til. Jeg skriver, og så er jeg ikke sur mer.  Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Som dere kan se har snøen allerede lagt seg på Tjuvholmen. Neida – disse bildene er fra i vinter. Jeg er lat og sutrete i dag, så hvem bryr seg 🙂 

Glad i dere selv om dere gjorde meg dritflau i går! 

33 kommentarer
  1. Jeg tillater meg denne:😂😂😂

   Takk for at du blogger! Du er den eneste bloggeren jeg gidder å lese, og mye av grunnen til det er at du skriver så godt.

  2. HAHA! Jeg tenker altfor ofte over hvor krise det hadde vært dersom oppvaskmaskinen min tok natta på en lørdag og jeg ikke hadde hatt mulighet til å kjøpe ny før mandag..

  3. Hehe, artig å lese! Bra innlegg ☺️Liker sånne spontane der det virker som du har rast over tastaturet på en god måte.

   Det går bare bra med meg! Hater livet litt på master.

   Neida. Joda.

   Et år igjen 😆💃

   Når blir leiligheten din ferdig igjen?

  4. Hahaha nå føler jeg meg fint dum som bare gikk ut i fra at du har fått deg kjæreste. Skjønner kleinheta di i dag. Sorry!

  5. Liker bloggen din veldig godt! Du skriver godt og har morsomme betraktninger!

   Vasker du virkelig opp med grønnsåpe? Siden du

   Skriver at du fikk grønnsåpebart?

  6. Altså – hva med å bruke oppvaskhansker? Ærlig talt, jeg og typen må ta oppvasken hver dag, og det har vi gjort i to år. I tillegg har jeg vært med å tatt oppvasken når jeg har vært på hytta med familien min (vi er seks stykker) siden jeg var 5 år. Jeg syns du er kul sånn ellers, Ida, men nå må jeg virkelig si at denne manøveren her burde ikke du ha delt, som om det ikke å ha oppvaskmaskin er verdens undergang. Ta deg sammen.

  7. Haha, å vaske opp er PYTON! Mangel på oppvaskmaskin hadde fått meg til å klikke også, so skjønner godt den pad thai’en 🙂

  8. Kristin Granli: jeg kan forstå at du mener det – men jeg skammer meg ikke. Man kan ikke være kul all over 😀 ha en fin dag!

  9. Anonym: bestilte fra Blå Elefant. Den var midt på treet, men de har mye annet som er godt 🙂 klem

  10. Mh-Ingrid: det skjønner jeg, nå er du jo på ditt femte år!! Men flink er du, det er jeg helt sikker på 😀 leiligheten min skal stå ferdig første kvartal 2018 <3

  11. hyggelig hjem har du 🙂

   tenk å enkelt med dette innlegget misforstå rett hadde vært med bare dette “miste løsnegler” +.

   Er vel andre ting jeg hadde sett på utseende som kunne endres uten av andre folk hadde kunne sett det på deg. Du vil eldres tidlig kan noe se mens andre ikke tenker på slike ting er jo litt ekstremt.

  12. I FEEL U!! herreguud jeg er også veldig vandt med å ha oppvaskmaskin, men hadde så utrolig lyst til å bo alene dette semesteret og da ble resultatet en billig, men oppvaskmaskin-løs hybel…jeg er sykt glad for å bo alene liksom men liker ikke tilværelsen uten oppvasmaskin, haha :’) det er sånn ca det eneste negative da så prøver og ikke klage for mye men måtte bare få ut litt frustrasjon her siden du åpenbart kan relatere deg <3

  13. Ida, fantastiske deg! Du er den eneste bloggeren som ikke er sånn typisk blogger. Uhøytidelig, ironisk (med en helt fantastisk humoristisk undertone) ærlig og original – du skiller deg virkelig ut fra alle disse “se på min perfekte verden” bloggerne. Jeg digger at du er uredd med likevel ydmyk. Takk!

  14. Flinke deg!! Sjekker innom her hver eneste dag! Alltid gøy å lese 🙂

   For en stund tilbake siden skrev du om en self-tan du var så fornøyd med som du anbefalte. Hva het denne?

   Prøvd å lete tilbake i arkivet men finner ikke innlegget …:(

   Klem

  15. Kan du ikke vise litt mer av leiligheten din? Hva med gang, bad og kjøkken?:) Aldri sett den vinkelen før

  16. Hanna: hadde faktisk valgt å være uten oppvaskmaskin fremfor å bo i kollektiv, så forstår valget ditt godt 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg